Hava Durumu

Çiftçiler 'Tarla günleri'nde buluştu

New Holland‘ın Şanlıurfa bayisi Şanlıurfa Traktör, New Holland’ın yerli ile ithal traktörlerini ve TürkTraktör ekipmanlarını, düzenlediği Tarla Günleri etkinliğinde çiftçilerle sahada buluşturdu.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2016 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2016 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Çiftçiler 'Tarla günleri'nde buluştu
 21 Temmuz 2016 –TürkTraktör’ ün lider markası New Holland’ın Şanlıurfa bayisiŞanlıurfa Traktör, Tarla Günü etkinliği düzenledi. Etkinlikte çiftçilere yeni traktör modelleri ve ekipmanları, uygulamalı olarak tanıtıldı. Etkinliğe sadece Şanlıurfa’dan değil; çevre illerden de yoğun bir katılım oldu.

Şanlıurfa Merkezde eski havaalanı karşısında düzenlenen ve TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir ile Şanlıurfa Traktör’den Selçuk Karakuş ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte çiftçiler, New Holland ürünlerini tarlada birebir test ederek, daha yakından tanıma imkânına sahip oldular.

TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir çiftçiler tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan ‘Tarla Günleri’ ile ilgili olarak şunları söyledi: ‘62 yıldır çiftçinin hizmetinde olan bir üretici olarak önceliğimiz, her zaman çiftçilerimizin yanında yer almak. Bu vizyonun bir parçası olarak düzenlediğimiz New Holland Tarla Günleri de; bayilerimiz ve tüm ekibimizle birlikte çiftçilerle sahada bir araya geldiğimiz bir etkinlik. Tarla Günleri’nde çiftçilerimize, çalışma alanları olan tarlalarında kendilerine sunduğumuz ürünleri daha yakından tanıyıp deneyimlemelerini sağlayan bir platform sunuyoruz.”


Yoğun ilgiyle karşılanan, verimli bir etkinlik

İrfan Özdemir Şanlıurfa’da düzenlenen Tarla Günü etkinliği için ise; “Şanlıurfa gibi ürünlerimize yoğun ilgi gösteren bir bölgede, çiftçilerimizi Türkiye’nin en çok tercih edilen traktör markası ile buluşturuyor olmak bizler için ayrı bir mutluluk kaynağı. Çiftçilerimizin ihtiyaçlarını A’dan Z’ye karşılayacak bir ürün ve ekipman portföyüne sahibiz. Özellikle traktörlerimiz çalışılan arazilerin büyüklükleri ve toprak niteliğine göre birçok farklı ihtiyacı karşılayacak kadar geniş yelpazede. Örneğin, Şanlıurfa’yı ele aldığımızda; Harran Ovası nedeniyle Urfalı çiftçilerimiz diğer bazı bölgelerdeki çiftçilerimizden çok daha büyük araziler üzerinde çalışıyorlar. Bu da demek oluyor ki; bu bölge çiftçilerimizin daha büyük beygirli, daha yüksek performans alabilecekleri traktör ve buna uygun ekipmanlara ihtiyaçları var. Bu noktada da, bu şartlara uygun olan ithal ve büyük traktörlerimizle Urfalı çiftçilerimizin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Ayrıca New Holland traktör ürün grubumuzun yanı sıra iş makineleri ürün grubumuz hem tarım sektöründe hem de inşaat sektöründeki kullanıcılar için etkinlikte sergilendi. New Holland ekibi, müşterilerimize ve çiftçilerimize tüm desteği ile yanında olduğunu gösterdi” dedi.

İrfan Özdemir Şanlıurfa etkinliğinde bölge çiftçilerini aynı zamanda, Türk mühendisleri tarafından tasarlanan, geliştirilen ve üretimi de TürkTraktör fabrikalarında yapılan yepyeni New Holland TT4 Serisi’yle buluşturduklarını da söyledi: “Tarladaki tüm çalışma koşulları düşünülerek geliştirilen yüksek performans ile kesintisiz gücü, konfor ve ergonomiyi bir arada sunan yeni TT4 Serisi üstün özellikleriyle çiftçilerimiz için yepyeni bir dönemi simgeliyor. Buna ek olarak, bu yıl Uydu Destekli Hassas Tarım Uygulamaları’nı da TürkTraktör ekipleri eşliğinde çiftçilerimize tanıtıyoruz”.


Etkinlikten keyifle ayrılan tüm çiftçilere verimli ve bereketli bir hasat dönemi geçirmelerini dileyerek sözlerine devam eden İrfan Özdemir; “Katılımcılardan gelen olumlu geri dönüşler ile New Holland Tarla Günleri’ne Türkiye’nin dört bir yanında devam edeceğiz. Bugün burada bu başarılı etkinliği düzenleyen, 2003 yılından bu yana New Holland markasını Şanlıurfa ve bölgesinde başarıyla temsil eden bayimiz Şanlıurfa Traktör’eise ev sahipliği için ayrıca teşekkür ederiz ” dedi.

Şanlıurfa New Holland bayiisi Şanlıurfa Traktör adına konuşma yapan Selçuk Karakuş, çiftçiyle varolan ilişkileri güçlendirmelerine destek veren ve aynı zamanda yeni ilişkiler kurmayı da sağlayan bu etkinliklere ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek; “New Holland Tarla Günleri bizler için çok önemli. Çünkü bu etkinliklerde sadece ürünlerimizi çiftçilerimize daha yakından tanıtıp deneyimletmekle kalmıyor; keyifli ve bir o kadar da ilgiyle karşılanan bir atmosferde çiftçilerimizle buluşuyoruz. Tarla Günleri etkinliği vesilesiyle, daima çiftçimizin yanında olduğumuzu bir kez daha gösterme fırsatını bulduğumuz için de çok mutluyuz” dedi.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.