Hava Durumu

Coşkunöz Kalıp Makina Almanya Euro BLECH 2018’de yerini alıyor

Türkiye’deki en büyük otomotiv kalıbı üretim kapasitesine sahip olan Coşkunöz Kalıp Makina'nın katılımcı olarak yer alacağı Almanya’daki Euro BLECH Fuarı bu yıl 41 ülkeden bin 500 iştirakçi firmayla yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2018 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2018 12:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Coşkunöz Kalıp Makina Almanya Euro BLECH 2018’de yerini alıyor
 EuroBLECH 2018 Fuarı, sac metal işleme sektörünün liderlerini Almanya’nın Hannover şehrinde bir araya getirecek. Coşkunöz Holding bünyesinde yer alan Türkiye’nin öncü otomotiv yan sanayi firmalarından olan Coşkunöz Kalıp Makina, 23-26 Ekim tarihlerinde Hannover’de gerçekleşecek olan Euro BLECH Uluslararası Sac Levha İşleme Teknolojisi Fuarı’nda yerini alacak. Dünyada sac metal sektörünün en önemli fuarı olan ve bu yıl rekor katılımcı sayısına ulaşan Euro BLECH’te 41 ülkeden bin 500 katılımcı firma ürün ve hizmetlerini tanıtacak. 
Fuarın önemli katılımcılarından Coşkunöz Kalıp Makina, OEM ve diğer sanayi firmalarının verimlilik ve kalite hedeflerini karşılamak amacıyla, ileri mühendislik yeteneklerini, yenilikçi ve kalite odaklı çalışmalarını, güçlü makina parkı ve kalıp yetkinliklerini ziyaretçileri ile paylaşacak. Bursa’da kurulduğu 1983 yılından beri gelişen sektörün yol göstericisi olan Coşkunöz Kalıp Makina ile birlikte Euro BLECH 2018’te 97 adet Türk sac metal firması yer alacak. Coşkunöz Kalıp Makina, Hol 13, A126’da bulunan 64 metrekarelik standında otomotiv ve sac metal sektörünün önde gelen yöneticilerini ağırlayacak
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.