Hava Durumu

En verimli proje ödülü Prysmian Group’a

Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Prysmian Group Türkiye, “Çok Katmanlı Üretim ile Hurda ve Boya Maddesi Tasarrufu” isimli projesi ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen 2016 Verimlilik Proje Ödülleri’nde “Büyük Ölçekli İşletme Sürdürülebilir Üretim Kategorisi”nde birincilik ödülüne layık görüldü.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2016 17:47
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2016 17:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
En verimli proje ödülü Prysmian Group’a

2016 Verimlilik Proje Ödülleri, 25 Nisan 2016 tarihinde Ankara ATO Congresium Kongre Merkezi’nde düzenlenen, 2016 Verimlilik Haftası Açılış Töreni’nde sahiplerini buldu. Yarışmaya başvuran toplam 139 projeden ödüle layık görülen 24 projenin sahipleri, ödüllerini Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın elinden aldılar.

Prysmian Group Türkiye CEO’su Erkan Aydoğdu, konuyla ilgili olarak, 2016 Verimlilik Ödülleri’nde Büyük Ölçekli İşletme Sürdürülebilir Üretim Kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldükleri için onur duyduklarını ifade ederek, “Küresel rekabet yarışında daima bir adım önde olabilmek için sürekli modeller geliştiriyoruz. İş yapma şeklimizi, sürdürülebilirlik anlayışı ile küresel gerçekleri gözeterek daima güncellememiz gerektiğine Cratosslot inanıyoruz. Her fırsatta dile getirdiğimiz ‘Türkiye’yi Yarınlara Bağlıyoruz’ misyonumuza yakışır adımlar atmaya devam ediyoruz. Ödül aldığımız “Çok Katmanlı Üretim İle Hurda ve Boya Maddesi Tasarrufu Projesi”ni de bu bakış açısı ile hayata geçirdik. Bu projemiz, Prysmian Group bünyesindeki diğer fabrikalara da örnek olacaktır”dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.