Hava Durumu

Endonezya fuar desteği istedi

Endonezya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğundan Elçi Müsteşar Toary Worang, TÜMSİAD Bursa Şubesini ziyaret ederek, 31. Endonezya Trade Expo Fuarına katılım desteği istedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2016 18:04
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2016 18:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Endonezya fuar desteği istedi

Endonezya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğundan Elçi Müsteşar Toary Worang, TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Osman Arslan’ı ziyaret ederek 12-16 Ekim 2016 tarihinde gerçekleştirilecek olan 31. Endonezya Trade Expo Fuarına TÜMSİAD Bursa Şubesi üyelerinin de katılımı noktasında destek istedi.

Endonezya’nın en büyük ticari fuarı olan Ticaret Expo Endonezya Fuarında 200’den fazla ürün ve servisin 5 bölümde sergileneceğini söyleyen Elçi Müsteşar, “Birbirine dost iki güçlü ülke arasındaki ticaret hacminin artırılmasını istiyoruz. Bu konuda da TÜMSİAD Bursa Şubesi üyelerini de katılımcı ve ziyaretçi olarak fuarımızda görmeyi çok istiyoruz” dedi.

ÜRETMEYE DEVAM

Asya Pasifik bölgesinin öncü ülkesi olan Endonezya’nın Türkiye ile dostluğunun 16.yy. dayandığını hatırlatan TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Osman Arslan, Endonezya ile şuan ki ticari birlikteliğin çok düşük seviyelerde olduğunu söyledi. Kısa zamanda TÜMSİAD Bursa Şubesini ikinci kez ziyaret eden Elçi Müsteşar Toary Worang’a teşekkür eden Arslan, “TÜMSİAD camiası olarak ticaret ve ekonomik bakımdan üyelerimizin dünyaya açılması için elimizden gelen tüm gayreti sarf ediyoruz. Yapılan yatırımların, gelişen ekonomik yapının, büyüme rakamlarının devam edebilmesi için TÜMSİAD ailesi olarak  “Üretmeye Devam” sloganıyla azimle, cesaretle, kararlılıkla çalışmaktayız” dedi. Programın sonunda Endonezya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğundan Elçi Müsteşar Toary Worang, TÜMSİAD Bursa Şubesi üyelerinin Endonezya ticareti ile ilgili soruları samimiyetle cevapladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.