Hava Durumu

Esnafın faiz yükü kalmayacak

Başbakan Binali Yıldırım, partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada, esnaf ve sanatkarların borçlarının geçikmiş faizlerinin silineceğini, geri kalan kısmının da yapılandırılacağını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 18:39
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2016 18:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Esnafın faiz yükü kalmayacak

 Başbakan Yıldırım, yaptığı konuşmada, "Esnaf ve sanatkarlarımızın borçlarının gecikmiş faizlerini tamamen siliyoruz,. Geri kalan borçlarını da yeniden yapılandırıyoruz" açıklamasını yaptı.

 Binali Yıldırım, "Bu şekildeki 110 bin esnafımızın tamamını, 400 milyon liralık yükten kurtarmış oluyoruz. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

BAYRAM ÖNCESİ ÖDEME YAPILACAK

 "Çiftçilerimiz ürünlerini Toprak Mahsulleri Ofisi'ne satmak isterlerse, ürün bedellerinin tamamını bayramdan önce peşin alabilecekler." diyen Başbakan Yıldırım:,2016 yılı için Anadolu kırmızı sert ekmeklik buğdayın alım fiyatını 910 lira, ton başına belirlendiğini söyledi. Yıldırım, ayrıca bu fiyata kaliteye göre yüzde 7'ye kadar ilave prim uygulanacağını ve bundan böyle Ofisin ürün alımlarında üreticiden ton başına kestiği boşaltma ücretini de kaldırdıklarını açıkladı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.