Hava Durumu

Gemlik Ticaret Borsası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 75. Genel Kurulu

75. Genel Kurul Toplantısı'na Gemlik Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özden Çakır, Meclis Başkanı Mustafa Doğan , TOBB Genel Kurul Delegesi Erkan Sarışen ve Genel Sekreter Bahadır Selvi katılım gerçekleştirdiler.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2019 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2019 16:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Gemlik Ticaret Borsası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 75. Genel Kurulu
 Genel Kurul'un 1. gününde tüm oda ve borsaların içerisinde bulunduğu yöresel ve coğrafi işaretli ürünlerin sergilendiği standlar açıldı. Gemlik Ticaret Borsası 'Coğrafi İşaretli Gemlik Zeytin'lerini standında katılımcıların beğenisine sundu.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu standa ziyaret gerçekleştirip Marmara'nın İncisi Gemlik Zeytini hakkında beğenilerini belirtip Coğrafi İşaret'in önemine vurgu yaptılar.



75. Genel Kurul'un 2. günü TOBB ETÜ'de devam etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen 75. Genel Kurulu'nda Türkiye'nin geleceği için var gücüyle çalışan Türk iş dünyası bir araya geldi. Yapılan konuşmalarda Oda ve Borsalar için ortak sorunlar dile getirilerek, sağlanabilecek pozitif yönlü çalışmalara değinildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.