Hava Durumu

Hedef 1 milyonu aşkın sigortalı

İKAYDER'in organizasyonluğunu üstlendiği Devlet Teşvikleri Semineri'nin ikinci bölümünde konuşan SGK İl Müdürü Erhan Karaca, “Hedefimiz Bursa'mızda yılsonuna kadar 1 milyon sigortalı sayısını geçmek” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2017 18:42
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2017 18:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Hedef 1 milyonu aşkın sigortalı
 İnsan Kaynakları Yöneticileri Derneği'nin (İKAYDER) gerçekleştirdiği 2017 yılı SGK Teşvikleri Semineri'nin ikincisinde SGK Bursa İl Müdürü Erhan Karaca teşvikler hakkındaki detaylı bilgileri katılımcılarla paylaştı. SGK İl Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleşen seminerde Karaca "Firmalarınıza kazandırdığınız bir kişilik istihdam sizlere indirim teşviki olarak geri dönecektir. Bunlarla beraber firmanıza ek olarak sağlanan istihdamlarda da primlerin tamamının devlet tarafından karşılandığı özel teşviklerden yararlanacaksınız." dedi.

Karaca Sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“İstihdamın artırılmasına yönelik çalışmalarımızda işverenlere sağlanan prim teşviklerini anlatmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda İnsan Kaynakları Yöneticileri Derneği'yle düzenlediğiniz 2. seminerde 687 KHK Prim Teşviği başta olmak üzere SGK Prim Teşviklerini anlatmaya devam ettik. İstihdamı artırmaya yönelik bu çalışmalar sonucunda hedefimiz Bursa'mızda yılsonuna kadar 1 milyon sigortalı sayısını geçmek.”

YASAL SÜRELERE DİKKAT EDİLMELİ

İkayder Başkanı Bilal Özdemir başta SGK Bursa İl Müdürü Erhan Karaca olmak üzere katılan tüm İkayder üyelerine teşekkürlerini sundu. Sektörel anlamda bilgilendirici ve eğitici seminerlerin yenilerini de İkayder öncülüğünde gerçekleştireceklerini belirten Özdemir "Bursa firmaları ve bu firmaların İnsan Kaynakları departmanları için seminer ve eğitici etkinlikler gerçekleştirmeye devam edeceğiz." dedi.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.