Hava Durumu

H&M Bursa'daki ikinci mağazasını Bursa Anatolium AVM'de gerçekleştirecek

Kalite ve sürdürülebilir modayı en iyi fiyatla sunan, dünyanın en sevilen moda markalarından H&M, Türkiye’nin tekstil başkenti Bursa’da hızla büyümeyi sürdürerek ikinci bir mağaza daha açıyor. Büyük açılış, 13 Ekim Perşembe saat 12.00’de Bursa Anatolium AVM’de gerçekleşecek.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2016 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2016 14:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
H&M Bursa'daki ikinci mağazasını Bursa Anatolium AVM'de gerçekleştirecek
 “Türkiye’nin en önemli tekstil kentlerinden biri olan Bursa yatırımlarımızla hızlı büyümeyi hedeflediğimiz şehirlerin başında geliyor. Büyük coşkuyla gerçekleşen ilk açılışımızın ardından hiç hız kesmeden ikinci mağazamızı Bursa Anatolium AVM’de açıyoruz. Bursa’da gördüğümüz ilgiden çok memnunuz ve Bursalı moda severlere daha fazla moda sunarak bu ilgiye en iyi karşılığı vermeyi umut ediyoruz.’’ diyor H&M Türkiye Ülke Müdürü Thomas Coellner.

H&M Bursa Anatolium AVM, 2.200 metre kare satış alanından oluşuyor. Mağaza; kadın, erkek ve çocuk için en yeni H&M koleksiyonlarını, iş insanlarının vazgeçemediği zamansız klasikleri içeren Modern Klasik’i, en iyi basicleri, spor koleksiyonu H&M Sport’u, gençlerin favorisi Divided’ı, bunun yanı aksesuar, iç giyim ve yeni güzellik konsepti H&M Beauty’i sunacak. Açılış gününe özel sıraya giren ilk 100 kişi yüzde 20 indirim kazanacak. Aynı zamanda Sonbahar’a özel indirim fırsatları Bursalı moda severleri bekliyor olacak. H&M Türkiye, H&M Bursa Anatolium AVM açılışı ile 42 kişiye istihdam sağlayacak.

Bu Sonbahar, H&M’de kadınlar için şehirli, sade, rahatlığa odaklanan ve modern parçalar var. Floral desenli koyu renk elbiseler, kemik rengi ya da siyah boğazlı kazaklar, bordo ve lacivert ceketler öne çıkıyor.

Erkek için ise tüm parçalar kişisel bir stil yaratmak üzerine. Rahat kullanılacak, maskülen ve modern ürünler, her erkeğin gardrobu için zamansız parçalar yaratmayı hedefliyor. Hem klasik ve şık hem de spor ürünler ile farklı görünümler sunuyor.

2010 yılında Türkiye pazarına giriş yapan H&M, illk mağazasını Forum Istanbul’da binlerce moda severin sabahın erken saatlerinde beklediği büyük açılış ile gerçekleştirdi. Her açılışı büyük coşkuyla gerçekleşen H&M, yılda %10-15 büyüme ile mağazalar açarak hedefini Türkiye pazarında da sergilemektedir. H&M, Türkiye’de 19 farklı ilde 53 mağaza ile yer almaktadır. H&M, 6 yıldır faaliyet gösterdiği Türkiye’de 2000’in üzerinde çalışan ile operasyonlarını yürütmektedir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.