Hava Durumu

İMSİAD Yönetiminden Moda Davet’e Tam Not

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu, OSTAŞ İnşaat’ı ziyaret ederek, yeni projeleri Moda Davet için hayırlı olsun dileklerini iletti.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2019 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2019 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
İMSİAD Yönetiminden Moda Davet’e Tam Not
 İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Moda Davet ile Bursa’ya yeni bir organizasyon alanı kazandıran OSTAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Osman Özelif’i ziyaret ederek, yeni projelerinin başarılı olması diledi. Moda Davet’i gezerek, bilgiler alan ve incelemelerde bulunan İMSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, Moda Davet’e tam not verdi.

“Üyelerimizin projeleri Bursa’ya değer katıyor”

Ziyarette konuşan İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç, “Üyelerimizin böyle güzel projelere imza atması bizleri gururlandırıyor. Hem çevresine hem de şehre değer katacağını düşündüğümüz Moda Davet’i gerek mimarisi, gerekse de işlevselliği ile oldukça değerli buluyoruz. Bizler de İMSİAD olarak gelecek dönemde burada organizasyonlar gerçekleştirmeyi arzu ederiz” dedi.

“Bursa’ya değer katmaktan mutluluk duyuyoruz”

İMSİAD heyetinin ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getiren OSTAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Osman Özelif ise, “Moda Davet aynı anda 2 bin kişiye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Burada farklı organizasyonlar için kullanılabilecek çok amaçlı salonlarımız var ve yapı tüm altyapısı ile akıllı bina teknolojisine sahip. Bizler de burada İMSİAD organizasyonlarına ve üyelerinin etkinliklerine ev sahipliği yapmaktan ve nihayetinde Bursa’ya değer katmaktan mutluluk duyarız” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda İMSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, Moda Davet’i gezdikten sonra, OSTAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Osman Özelif’e İMSİAD flaması takdim etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.