Hava Durumu

Kadın girişimciler Dünya’ya örnek oluyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) çatısı altında faaliyet gösteren TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu’nun (KGK) aylık olağan toplantısına Vali Münir Karaloğlu konuk oldu. BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Türkiye’nin gelecek hedeflerine ulaşmasında her zaman kadın girişimcilerin büyük rolünün olacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2016 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2016 14:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Kadın girişimciler Dünya’ya örnek oluyor
 BTSO bünyesinde faaliyetlerini sürdüren TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu, Bursalı kadın girişimcilerin sesi olmaya devam ediyor. Bursa’da kadınların girişimci ruhunu ortaya çıkarmak ve onların önlerindeki engelleri ortadan kaldırmak için projeler geliştiren TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu, bu ayki toplantısını BTSO Altıparmak Hizmet Binası’nda gerçekleştirdi. Toplantıya Bursa Valisi Münir Karaloğlu, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Umutkan, TOBB Bursa KGK Başkanı Nurcan Özdemir ve kadın girişimciler katıldı.

BAŞARILARI BİZLERE GURUR VERİYOR”

Kadın girişimcilerin ülke ve kent ekonomisine kazandırılması noktasında her projeye destek vermeye hazır olduklarını kaydeden Vali Betist Münir Karaloğlu, “BTSO liderliğinde çalışmalarını sürdüren KGK’nın çok güzel çalışmalara imza attığını görmek bizlere gurur veriyor. Kadın girişimcilerimizin becerileri ve deneyimleri bizlere de büyük güç veriyor. BTSO ve TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu’muzun başarılı çalışmalarının bundan sonra da her zaman takipçisi ve yanında olacağım” diye konuştu.

 “KADIN GİRİŞİMCİLER TÜRKİYE’YİN GÜCÜDÜR”

Kadın girişimcilere yönelik projelere her zaman destek verdiklerini belirten Başkan Burkay, KOSGEB ile birlikte kadın girişimcilere yönelik ‘Girişimcilik Programı’nı hayata geçirdiklerini hatırlattı. Bursa’da girişimci sayısının her geçen gün arttığını belirten Başkan Burkay, “Devletimizin kadın girişimcilere yönelik büyük destekleri var. Bizler de BTSO olarak Odamız himayesindeki TOBB Bursa KGK üyelerimizin her etkinliğinde ve her projesinde destek olmaya çalışıyoruz. Her zaman kadın girişimcilerimizin yanındayız” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.