Hava Durumu

Karacabey üretimi Türkiye’ye kazandırıyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) himayesinde çalışmalarını sürdüren TOBB Bursa Genç Girişimciler Kurulu, şubat ayı aylık olağan toplantısını Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirdi. TOBB Bursa GGK Başkanı Kağan Yeşil, “Gençlerimizi sadece girişimciliğe değil, mesleğinde uzmanlaşmış nitelikli ara eleman olmaya da teşvik etmeliyiz” dedi. Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü ile toplantı öncesi bir araya gelen Kağan Yeşil ve İcra Kurulu Üyeleri, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2016 19:35
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2016 19:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Karacabey üretimi Türkiye’ye kazandırıyor

Türkiye’nin ve Bursa’nın geleceği için çalıştıklarını ifade eden Kağan Yeşil, Bursa’nın tarih boyunca girişimci kenti olduğunu belirtti. Yeşil, “Bursa’mız sadece sanayi alanında değil tarım ve turizm gibi pek çok sektörde de Türkiye ve dünyaya örnek olacak nitelikte başarılı girişimcilere sahiptir. Buna en güzel örnekleri Karacabey’den verebiliriz. Karacabey'in Türkiye ekonomisine kazandırdığı başarılı marka ve girişimcilerle dolu güçlü bir bölgemizdir. Karacabey tüm Türkiye’ye sadece tarım kenti değil,aynı zamanda sanayinin çeşitli alanlarında markalaşmış bir kent olduğunu bizlere göstermiştir” dedi.

“SANAYİNİN ARA ELEMANA İHTİYACI VAR”

TOBB Bursa Genç Girişimciler Kurulu’nun girişimleri Truvabet ile BTSO ve KOSGEB desteğiyle açılan girişimcilik eğitim programına genç girişimciler tarafından yoğun talep olduğunu ifade eden Yeşil, “Türkiye’nin, dünyanın 10’uncu büyük ekonomisi olabilmesi için biz genç girişimcilere büyük görevler düşüyor. Bursalı genç girişimcilerimizin de girişimci ruhlarını ortaya koyarak eğitimlere büyük ilgi göstermesini geleceğimiz açısından önemli buluyorum. Türkiye ekonomisinin ve sanayisinin güçlenmesi için genç girişimcilerimiz ile birlikte alanında uzmanlaşmış nitelikli ara elemanlara ihtiyaç vardır. Gençlerimizi sadece girişimciliğe değil mesleğinde uzmanlaşmış nitelikli ara eleman olmaları konusunda da teşvik etmeliyiz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.