Hava Durumu

Karacabey’den ilçe ekonomisine büyük katkı

Karacabey Belediyesi, peyzaj ve ağaçlandırma çalışmalarını hız kesmeden sürdürürken, bu yöndeki çalışmalarda kullanılan malzemelerin üretimi amacıyla, Akçakoyun Mahallesi’nde 20 dönümlük bir alanda ‘Fidan ve Fide Üretim İstasyonu’ kuruldu.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2016 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2016 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Karacabey’den ilçe ekonomisine büyük katkı

Uygulamaya koyduğu tüm projelerde, kendi içindeki finansal sürdürülebilirliğe büyük önem veren Karacabey Belediyesi’nin, peyzaj ve ağaçlandırma çalışmalarında kullanılan bitkiler için kendi bünyesinde kurduğu ‘Fidan ve Fide Üretim İstasyonu’nun, ekonomik yönden belediye bütçesine büyük katkı sağladığı belirtilirken, gelir getirici bu uygulama,  “İş Bilenin Kılıç Kuşananın” felsefesinin de güzel bir örneği olarak nitelendirildi.

 Belediyeden yapılan açıklamada, Karacabey Belediyesi’nin geçtiğimiz ay Orman Bakanlığı’na sunulan projesinin kabul edilmesi ile birlikte, sadece bu sayede 150 bin liralık bir kaynak temin edildiği bilgisine yer verilirken, Fidan ve Üretim İstasyonu’ndan elde edilen finansal kaynaklarla, bütçeye de önemli ölçüde katkı sağlandığı belirtildi.

 “HEDEFİMİZ , FİNANSAL SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK”

 Belediyenin tüm projelerinde, ortak akıl ve istişare kültürü ile hareket ettiğine vurgu yaparak, yatırımlarda finansal sürdürülebilirliği de ana ilke olarak benimsediklerini ifade eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan; “Her yönden atağa geçirdiğimiz belediyemiz, tüm toplum katmanları ile birlikte geleceğe doğru kararlılıkla yürümektedir. Tüm projelerimiz, ‘İş Bilenin Kılıç Kuşananın’ felsefesinin güzel birer örneğidir. Belirlediğimiz proje planlamalarımız doğrultusunda, halkımızın refahı için tüm çalışmalarımızı ilk günkü heyecan ve kararlılıkla sürdürmeye 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.