Hava Durumu

Kışın evinizi satmak istiyo

Kışın evinizi satmak istiyor ama gerekli adımların ne olduğuna karar veremiyor, endişeleniyor musunuz? Başından beri kafanızda evinizi satmak var ama bir türlü uygulamaya geçemiyor musunuz? Gayrimenkulünüzü ederinden daha az fiyata satacağınızdan mı korkuyorsunuz? Gelin bu yazımızda kış mevsiminde evinizi satmanızı kolaylaştıracak püf noktaları öğrenip korkularınızı giderelim.

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2017 19:08
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2017 21:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Kışın evinizi satmak istiyo
  1. Evinizi satmaya karar verdikten sonra öncelikli olarak yapmanız gereken tanıtımdır.

Ne kadar çok yerde evinizi satacağınızı duyurursanız geri dönüşler o kadar çok ve daha çabuk olabilir. Tanıtım için özellikle internet en iyi çözümlerden bir tanesidir. Bunun için çeşitli emlak sitelerinden yararlanmanın yardımı dokunabilir. Çünkü günümüzde bir şey alıp satarken bize en çabuk dönüş sağlayan yollardan biri internettir.

2. Çok para harcamadan evinizi daha satışa sunulur hale getirebilirsiniz!

Eskiyen prizlerinizi, kapı kollarınızı yenisi ile değiştirebilirsiniz. Evi göze güzel gösteren şeylerden biri de boyadır. Eğer duvarlarınızın boyası eskiyse yenileyebilirsiniz. Özellikle mutfak ve banyo evinizi alacak ailelerin en çok titizlendiği yerler arasında olduğundan burada göze hoş gelmeyen eşyalar varsa bunları yenisiyle değiştirebilirsiniz. Bu evinizi daha hoş gösterecek ve karşı tarafı olumlu etkileyecektir.

3. Ev satarken evinizi satışa sunduğunuz fiyatı kendi kriterlerinize göre belirlemeyin!

Evinizin satış fiyatını belirlerken kişisel duygularınızı bırakıp objektif düşünmelisiniz. Evi ne kadar sevdiğiniz, gelecek planlarınız burada fiyatı belirlerken kesinlikle geride bırakılmalıdır. Fiyatı belirlerken gerekli koşullar binanın yaşı, bahçesi olup olmaması, hastaneye-şehir merkezine-ana yola yakınlığı gibi etmenler olmalıdır. Önemli bir diğer kriter ise piyasa araştırması yapmaktır. Evinize benzer evlerin nasıl bir ücretle satıldığını araştırıp  bu kriterlere uygun bir fiyat biçmelisiniz.

4. Evinizi satarken bir uzmandan yardım alıp yükünüzü hafifletin!

Evinizi satarken bir uzmandan yardım alırsanız işler daha güvenli ve çabuk hale gelir. Çünkü satış işleminde tanımadığınız bir sürü insan evinize girip çıkacak veya onlarla bilgi paylaşımında bulunacaksınız. Bir uzmanın varlığı bu stresi azaltacak ve sizi gereksiz bilgi paylaşımından kurtaracaktır. Aynı şekilde ödeme veya hukuksal yollarda da size en güvenli yolu sağlarlar.

Ev satmak göründüğünden çok daha zor bir iştir. Kimi zaman aylarca sürebilen çok sıkıntılı bir süreçtir. Bu uzun ve stresli sürece girmemek mümkün. Evinizi satmak için Evtiko’dan teklif alarak bütün bu adımlarla uğraşmanıza gerek kalmadan, hızlı ve sorunsuz bir şekilde evinizin satışını gerçekleştirebilirsiniz. Tek yapmanız gereken evtiko.com’da bir form doldurmak. Üstelik teklif almak tamamıyla ücretsiz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.