Hava Durumu

Koton Jeans ile 70’li ve 90’lı Yılların Jean Modasına Yolculuk

Koton Jeans’in 2016-2017 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda 70’li ve 90’lı yılların jean modası yeniden hayat buluyor. Rahatlığın ve şıklığın ön planda olduğu feminen süsleme detayların ve yenilikçi kumaşların yeniden yorumlandığı koleksiyonda vintage ve maskülen parçalar da dikkat çekiyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2016 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2016 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Koton Jeans ile 70’li ve 90’lı Yılların  Jean Modasına Yolculuk
 Koton Jeans 2016 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’ndaki kadın ve erkek koleksiyonları 70’li 90’lı yılları yeniden yaşatıyor. Bu sezon jeanlerde rahatlığın yanı sıra şıklık da ön plana çıkıyor. Feminen süsleme detaylarının işlendiği ve yenilikçi kumaşlardan oluşan koleksiyon, Jean tutkunlarının kalbine dokunuyor.

Yüksek belli jeanler bu yıl Carmen Fit ile geri dönüyor, yıpranmış jean’ler ise çok gözde


Koton Jeans kadın koleksiyonundaki skinny jeanlerin yanı sıra mom, boyfriend, flare jeanler de gardırobunuzda yer açılmasını bekliyor. Kadınların en çok tercih ettiği yüksek belli jeanler bu sezon geri dönerken, mom ve boyfriend denimler yumuşak kumaşlar sayesinde maskülen görünüm sağlıyor. Koleksiyondaki jeanlerin paçaları ve dizleri kesik ve yamalı kumaşlar ile dikkat çekerken, nakış ve baskı detaylarıyla da zenginlik katıyor.

Ultra esnek kumaşlar ile bir beden ince gösteriyor

Koleksiyondaki en önemli özelliklerden biri ise ileri teknoloji ile hayata geçen ultra esnek kumaşlar. Bu kumaş sayesinde kadınlar bir beden ince görünüyor, denimler yıkanırken deforme olmuyor. Siyah ve gri tonlarla ön plana çıkan jeanler aynı zamanda daha koyu indigo renklerle ve renklerin ham halleriyle karşınıza çıkıyor.

Erkekler kısa denim paçalar ile boy gösterecek


Bu sezon Koton Jeans erkek koleksiyonunda da jeanler, 70’li ve 90’lı yıllara yolculuk yapıyor. Slim fit modası bu sezonda da devam ederken, ekstra dar pantolonların boyu ise eskiye göre biraz daha kısalıyor. Koleksiyonda özellikle maskülen görüntü veren kumaşlar rahat kumaşlar ve siyah-gri başta olmak üzere koyu renkler dikkat çekiyor.

Her vücut tipine uyum sağlayan jean kalıpları her sezon olduğu gibi yine Koton Jeans’de

“Koton Jeans” kadın koleksiyonunda tüm zamanların gözde modeli, bacağı sımsıkı sararak bileğe doğru iyice daralan tasarımıyla “Kate”, aynı şıklığı yüksek bel konforu ile sunan “Carmen”, rahatlıktan ödün vermeyenlerin klasiği olan “Boyfriend”, dizden ayağa doğru dümdüz inen modeliyle bacağı olduğundan ince gösteren “Grace” ve baldır bölgesini sararak dizden paçaya doğru hafifçe genişleyen “Scarlet” modelleri yer alıyor. Koton Jeans Erkek koleksiyonunda ise herkesin çok sevdiği düşük bel ve slim fit kesimli “Brad”, normal bel ve rahat kesimli tasarımıyla “Robert”, kendine güvenenler için skinny model “Michael” ve süper skinny model “Justin”, günlük rahatlığı son trendlerin şıklığıyla harmanlamak isteyenleri bekliyor.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.