Hava Durumu

MMO İTSO üyelerine yüzde 25 indirim yapacak

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), üyelerinin çeşitli kurumlardan aldığı hizmetlerden daha ekonomik yararlanması için indirim anlaşmaları yapıyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2017 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2017 16:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
MMO İTSO üyelerine yüzde 25 indirim yapacak
 Makine Mühendisleri Odası Bursa Şubesi ile yapılan protokol ile İTSO üyesi firmaların işyerlerindeki basınçlı kap ve kaldırma makinalarının periyodik kontrollerine yüzde 25 indirim yapılacak. MMO Bursa Şubesi ile yapılan indirim anlaması protokolü önceki gün oda hizmet binasında yapılan törenle imzalandı. Törende konuşan İTSO Başkanı Metin Anıl, İTSO üyelerinin çeşitli kurumlardan güvenilir ve kaliteli hizmetleri en ekonomik şekilde almaları için çaba harcadıklarını söyledi. Anıl, “MMO Bursa Şubesi ile yaptığımız anlaşma kapsamında üyelerimiz bu kurumdan aldıkları hizmetlerden yüzde 25 indirimli yararlanacaklar, hayırlı olsun” dedi.
MMO Bursa Şube Başkanı İbrahim Mart da, firmalarda kullanılan basınçlı kapların ve çeşitli kaldırma makinelerinin güvenliği için düzenli kontrollerinin yapılması gerektiğine dikkat çekti. Mart, “Bu kontroller basınçlı kap ve kaldırma makinelerinin ekonomik ve sağlıklı çalışmalarını sağlayacaktır. İş güvenliği açısından da önemlidir” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından indirim protokolü imzalandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.