Hava Durumu

MODEF’in ziyaretçi sayısı ve hizmet kalitesi arttı

3-8 Nisan 2018 tarihlerinde İnegöl’de düzenlenen MODEF mobilya fuarına 19 bin 656 ziyaretçi geldi. Geçen yıl Mart ayında yapılan fuara kıyasla toplam ziyaretçi sayısında yüzde 4, yabancı ziyaretçi sayısı da yüzde 70 artış olurken, katılımcı firmalar doldurdukları ankette fuar süresince verilen hizmetin kalitesinin yükseldiğini beyan ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2018 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2018 15:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
MODEF’in ziyaretçi sayısı ve hizmet kalitesi arttı
 İnegöl mobilyasının yurt içinde ve yurtdışında yer edinmesinde önemli rol oynayan 39. MODEF fuarına ilgi oldukça yüksek oldu. Fuar sonrasında Modef Fuarcılık Şirketi Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte açıklama yapan Başkan Yavuz Uğurdağ, fuarın beklentilere cevap verdiğini söyledi. 
Yavuz Uğurdağ, önceki yıllarda sadece iç pazara yönelik düzenledikleri MODEF ilkbahar fuarında değişikliğe giderek bu yıl ilk kez yabancı katılımcılara da davet gönderdiklerini belirterek, fuarda 69 ülkeden 863 yabancı ziyaretçiyi ağırladıklarını söyledi. Uğurdağ, “Fuarımıza Türkiye içinden de 17 bin 930 ziyaretçi geldi. Toplam ziyaretçi sayımız ise 19 bin 656 olarak gerçekleşti. Böylece ziyaretçi hedefimize ulaştık. Geçen yıl Mart ayında yaptığımız fuar ile kıyaslandığımızda yerli ziyaretçilerin sayısında yüzde 4, yabancı ziyaretçi sayısında da yüzde 70 artış sağlandı” dedi. 
Fuarın ziyaretçi profili, sayısı ve iş bağlantıları açısından bakıldığında maksimum fayda sağladığını görmenin memnuniyetini yaşadıklarını dile getiren Başkan Yavuz Uğurdağ, önceki yıllarda sadece sonbahar fuarında yabancı ziyaretçilere ağırlık verdiklerini hatırlatarak, “Katılımcılarımızdan ilkbahar fuarında da yabancı katılımcı gelmesi talepleri olunca bu yönde çalışma yaptık ve meyvesini aldık. İnegöl mobilyasının yurt dışı pazarda daha etkili olması için yürüttüğümüz, ‘İnegöl dünya ile buluşuyor’ projesi ve bu proje ile bağlantılı olarak, farklı ülkelere yaptığımız ziyaretler, B2B çalışmaları etkili olmaya başladı. Gelecek yıllarda daha çok müşteriye ulaşmak için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

Katılımcı firmalar fuardan memnun 
Yavuz Uğurdağ, fuar katılımcıları ile yapılan anketin sonuçlarını da değerlendirdi. Ankete katılan firmaların büyük çoğunluğunun yerli ve yabancı ziyaretçilerden memnun kaldıklarını dile getirdiklerini anlatan Başkan Uğurdağ, “Katılımcı firmalarımız, ziyaretçi sayısı ve kalitesindeki artıştan ve fuar süresince verilen hizmetlerin geçmişe oranla daha da iyileşmesinden memnuniyetlerini dile getirdiler. Aldığımız olumlu tepkiler çalışma azmimizi daha da arttırdı. sektöründeki fuarların öncüsü olan MODEF gittikçe profesyonelleşiyor” dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.