Hava Durumu

Müezzinoğlu TÜGİAD Bursa üyeleriyle bir araya geldi…

TÜGİAD Bursa Şubesi, yeni hizmet binasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nu ağırladı. TÜGİAD Bursa üyeleri ile bir araya gelen Müezzinoğlu, gündeme dair konularla ilgili iş adamlarıyla görüş alışverişinde bulundu. Nitelikli iş gücü ve iş dünyasının güncel sorunları ile ilgili değerlendirmede bulunan Müezzinoğlu, “Mevcut sorunlar için ortak çözümler bulabiliriz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2017 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2017 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Müezzinoğlu TÜGİAD Bursa üyeleriyle bir araya geldi…
 Önceki ay yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştiren TÜGİAD Bursa Şubesi, ilk konuğunu ağırladı. Bir dizi ziyaret programı nedeniyle Bursa’da bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu TÜGİAD Bursa Şubesi üyeleri ile de bir araya geldi. TÜGİAD Bursa Şubesi Başkan Yardımcısı Ahmet Parseker ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Bakan Müezzinoğlu, TÜGİAD Bursa Şubesinin yeni hizmet binasının hayırlı olmasını diledi.

TÜGİAD Bursa Şubesi üyeleriyle tanışan ve faaliyet gösterdikleri iş alanlarıyla ilgili bilgi alan Müezzinoğlu, iş adamlarının taleplerini dinledi. Konuşmasında nitelikli iş gücü sorununun önemine değinen Müezzinoğlu; Bursa’nın bu sorunu aşabilecek vizyonda olduğunu söyledi. Bursa’nın gençlere vizyon ve nitelik kazandıran şehirlerin başında geldiğini ifade eden Müezzinoğlu, “Bursa’nın ve Bursalı iş adamlarının gücü ortada. Sizler yeter ki projeler üretin bizler her zaman destek vermeye hazırız” dedi.

Ziyaretten mutluluk duyduklarını ifade eden TÜGİAD Bursa Şubesi Başkan Yardımcısı Ahmet Parseker de TÜGİAD ailesinin çok güçlü bir aile olduğunu ve ülke ekonomisine önemli katkılar yaptığını belirtti. Parseker, “BTSO’nun açıkladığı 250 büyük firmada TÜGİAD Bursa Şubesi’ne ait 55 firma ile yer alıyoruz. Yaklaşık olarak Bursa ihracatına 3 milyar dolarlık katkı sağlıyoruz. Bursa’ya hem ihracat hem de istihdam alanında önemli katma değer sağladık. Çalışmalarımızı geçtiğimiz günlerde açılışını gerçekleştirdiğimiz yeni hizmet binamızda daha güzel ve kaliteli bir şekilde tüm hızıyla sürdüreceğiz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.