Hava Durumu

Muratbey, ABD pazarı için güçlü adımlar atıyor

Türkiye’nin öncü peynir markası Muratbey, dünyanın en büyük gıda ithalatçı ülkesi konumundaki ABD’deki Summer Fancy Food Show'a katılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2016 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2016 14:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Muratbey, ABD pazarı için  güçlü adımlar atıyor
 Yenilikçi ürünleriyle peyniri günün her saati yenilebilen sağlıklı ve keyifli bir atıştırmalık haline getiren ve Dünya pazarlarına sunduğu lezzetleriyle Türkiye adına önemli başarılara imza atan Muratbey, 26-28 Haziran 2016 tarihleri arasında New York'ta düzenlenen Summer Fancy Food Show'a katılıyor. Manhattan'daki Jacob Javits Center'da düzenlenen fuar, Kuzey Amerika'nın ve dünyanın en büyük gıda etkinliklerinden biri olarak kabul ediliyor. 

Fuarda ilk kez bu yıl yer alacak olan Muratbey, ABD’deki pazar payını ve marka bilinirliğini artırmayı hedefliyor. Muratbey fuarda, dünyanın önde gelen araştırma şirketi ICERTIAS tarafından QUDAL - Kalitede 1 Numara Madalyası’na layık görülen Muratbey Taze Kaşar Peyniri, dünyada ilk ve tek olan inovatif ürünü Burgu, yeni ürünü Topi ile diğer lezzetlerinin tanıtımını yapacak. Bu yıl 62'ncisi düzenlenen fuar süresince gıda sektörüyle ilgili özel konferanslar ve seminerler gibi birçok paralel etkinlik de yapılacak. 

Yarım yüzyıldır, geleneksel tat ve dokusunu koruyarak, peyniri geleceğin teknolojisiyle buluşturan inovasyon ödüllü Muratbey, keyifli ve lezzetli peynirleri dünya sofralarına sunuyor. AB ülkeleri, ABD, Rusya, Kuveyt, Ürdün, BAE, Fas gibi 60’a yakın ülkede tescilli Muratbey Markası, Turquality Marka Destek Programı'na kabul edilen sayılı firmalardan da biridir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.