Hava Durumu

Müsiad Bursa Şubesi Müsiad Genel Başkanı Abdurrahman Kaan’ı Ziyaret Etti.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay ile beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, MÜSİAD Genel Merkezi’nde Genel Başkan Abdurrahman Kaan ile bir araya gelerek, istişarelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2019 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2019 14:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Müsiad Bursa Şubesi Müsiad Genel Başkanı Abdurrahman Kaan’ı Ziyaret Etti.
 MÜSİAD Genel Merkezi’ndeki buluşma samimi bir ortamda geçerken, Nihat Alpay, MÜSİAD Bursa Şubesi’nin bu dönemki projeleri hakkında Genel Başkan Kaan’ı bilgilendirdi.

Genel Başkan Abdurrahman Kaan’a yapılan ziyaretin akabinde değerlendirmelerde bulunan Nihat Alpay, “Göreve gelişimizin ardından Genel Başkanımız Abdurrahman Kaan beyefendi ile bir araya gelerek çeşitli konular hakkında değerlendirmelerde, istişarelerde bulunduk. Ziyaretimiz amacı hem teşrifleriyle genel kurulumuzu onurlandırmasına ilişkin teşekkürlerimizi iletmek hem de yeni dönemdeki fikir aşamasındaki bazı projelerimizi kendilerine sunmak idi. MÜSİAD camiasının rutininde olan çalışmalara yeni çalışmalar ekledik ve eklemek arzusundayız; bunların hepsi MÜSİAD’a, bu camiaya yakışır şeyler fikirler. Bizlerin bu heyecanına ortak olacağına ve projelerimize destek vereceğini söyleyen genel başkanımıza teşekkürlerimizi ilettik” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.