Hava Durumu

MÜSİAD ticarette rotayı Ürdün’e çevirdi…

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi, Ürdün'ün Ankara Büyükelçisi İsmail İssa Rifaie ve beraberindeki heyeti ağırlayarak Ürdün’deki yatırım fırsatları hakkında detaylı bilgiler aldı. Ürdün pazarının kendileri açısından öneminin büyük olduğunu dile getiren MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Bakanı Nihat Alpay, “Gönül coğrafyamızda da önemli bir yeri olan Ürdün ile ticaretimizi hak ettiği seviyelere çıkarmalıyız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2019 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2019 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
MÜSİAD ticarette rotayı Ürdün’e çevirdi…
 MÜSİAD Bursa Şubesi, üyelerinin global arenadaki pazar çeşitliliğini artırmak ve ülke ekonomisine katma değer sağlamak adına çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye ile 1 milyar doları aşkın bir ticaret hacmine sahip olan Ürdün’ün Ankara Büyükelçisi İsmail İssa Rifaie ve beraberindeki heyeti Dernek Merkezinde ağırlayan MÜSİAD Bursa Şubesi, Ürdün’deki iş ve yatırım fırsatlarını değerlendirdi.

Ürdün’ün ticari ve ekonomik yönden önemli potansiyel barındıran bir ülke olduğunu ifade eden MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay, “Yabancı yatırımları teşvik etmesi, yabancı yatırımcılara sunduğu fırsatlar, Türkiye’ye olan güven ve iki halk arasında güçlü sosyo-kültürel bağlar Ürdün ile olan ticaretimizin gelişmesi açısından büyük önem taşıyor” şeklinde konuştu.

Ürdün pazarının kendileri açısından öneminin büyük olduğunu da dile getiren MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Bakanı Nihat Alpay, “Gönül coğrafyamızda da önemli bir yeri olan Ürdün ile ticaretimizi hak ettiği seviyelere çıkarmalıyız” ifadelerini kullandı.

Kendilerini Bursa’da ağırlayan MÜSİAD Bursa Şubesi’ne ve Başkan Nihat Alpay’a teşekkür eden Ürdün Ankara Büyükelçisi İsmail İssa Rifaie ise, tüm iş adamlarını Ürdün’de yatırım yapmaya davet etti. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.