Hava Durumu

PAGEV yönetimi güven tazeledi

Dünyanın en büyük 6’ıncı üreticisi konumunda bulunan Türk Plastik sektörünün birleştirici gücü olma vizyonu ile çalışmalarına devam eden PAGEV, 46. Olağan Genel Kurul toplantısında sektör temsilcilerini bir araya getirdi. Yavuz Eroğlu Başkanlığındaki yönetimin tek liste ile girdiği Olağan Genel Kurul seçimleri sonucunda PAGEV Yönetim Kurulu sektörün tam desteğini alarak güven tazeledi.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2016 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2016 14:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
PAGEV yönetimi  güven tazeledi
 Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) 46. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı Küçükçekmece PAGEV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirdi. PAGEV Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Yavuz Eroğlu ve yönetimi tek liste ile girdiği seçimde sektör temsilcilerinden tam destek aldı. Birlik ve beraberlik içerisinde geçen toplantıda görev süreleri dolan üç yönetim kurulu ve bir denetim kurulu üyeliği için de seçim yapıldı.


Sektör temsilcilerinin var olan PAGEV yönetimine duyduğu güven ve destek için teşekkür edenPAGEV Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Eroğlu, “9 milyon tona Betpas yaklaşan üretimi ve 6 milyar dolara yakın ihracat rakamları ile başarı öyküsüne imza atan sektör firmalarımızın desteği ile bir yılı daha geride bıraktık. Yeni dönemde sektörümüzü bir adım daha ileriye götürmek için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.


Eroğlu, sözlerine şu şekilde devam etti: “Avrupa 2.’si, dünya 6.’sı olan Türk plastik sektörümüzün sorunlarının çözümü için tüm sektör mensuplarınca uzun yıllardır kurulması adına uğraş verilen TOBB Plastik, Kauçuk, Kompozit Sanayi Sektör Meclisi’nin kuruluşunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Başkanlığına da yine sektör temsilcilerimizin desteği ile biz seçildik. Artık üstlendiğimiz birleştirici misyonumuzu bir üst seviyeye çıkarmanın zamanı geldi. 150 milyar TL büyüklüğe sahip bu sektörlerin sorunlarının çözümünde PAGEV olarak üzerimize düşeni yapmayı sürdüreceğiz.”


46. Olağan Genel Kurul toplantısında yapılan seçim sonucunda yeni PAGEV Yönetim Kurulu; Başkan Yavuz Eroğlu (Sem Plastik), 1. Başkan Yardımcısı Ahmet Meriç (Enformak), 2. Başkan Yardımcısı Ali Karadeniz (GF Hakan Plastik), Sayman Üye Kadir Topuçar (Engel Makina), Sekreter Üye Cemil Çakar (Kareks Polimer), YK Üyesi Aziz Özay (Aziz Plastik), YK Üyesi Özge Yavuz (Özge Plastik), YK Üyesi Kazım Öztürk (Petek Plastik), YK Üyesi Abdullah Karatepe (Öznar Plastik), YK Üyesi Burak Önder (Lüks Plastik) ve YK Üyesi Cengiz Karabolat (Meltem Makina) olarak oluştu.


PAGEV Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri; Özge Avcı (Netpak Ambalaj), Hakan Akarsu (Ay-Ka Plastik), Serkan Karataş (Karataş Makina), Mehmet Aslan (Astan Plastik), Ömer Ertemiz (Gamma Makina) ve Eren Ünlü (Akümsan Plastik) oldu.


PAGEV Denetim Kurulu Asil Üyeleri ise Dursun Cemal Bak (Polinet Plastik), Cuma Çekici (Mensad), Şaban Gülbahar (Üstün Plastik) olurken; yedek üyeler arasında Salih Eryılmaz (Apeks Makina), Erkan İndibay (Zirve Polimer) ile Ersoy Kaya (Nazkaya Ambalaj) yer aldı.


46. Olağan Genel Kurul Toplantısı öncesinde; PAGEV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Plastik İşleme Atölyelerine Makina ve Ekipman bağışında bulunan firmalara katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. Ayrıca Küçükçekmece PAGEV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki bir laboratuvara, kendi geliştirdiği ve her biri bir ilk olan ürünleri ile Türk plastik sektörünün kuruluşu ve gelişimde öncü bir rol üstlenen, geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Muammer İbrişim’in adı verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.