Hava Durumu

Perder İstihdam Seferberliği için BTB’de biraraya geldi…

Türkiye Perakendeciler Federasyonu Bursa Şubesi`nin 2019 yılı istihdam seferberliği ile ilgili bilgilendirme toplantısı Bursa Ticaret Borsası (BTB) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2019 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2019 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Perder İstihdam Seferberliği için BTB’de biraraya geldi…
 Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Özhan’ın başkanlık yaptığı toplantıda, gıda perakendesinde faaliyet gösteren yerel market firma temsilcilerine, İŞKUR bilgilendirme uzmanı Okan Kula tarafından, 2019 yılı İstihdam Seferberliği kampanyası hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulunuldu.

TOBB tarafından başlatılan 2019 yılı İstihdam Seferberliği kampanyası kapsamında sunulan teşvik paketini çok önemsediklerini belirten BTB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Özhan, “Yönetim Kurulu Başkanımız ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Özer Matlı’nın da dediği gibi ‘Ekonomi bir zincir gibidir ve bir istihdam zincirin bir halkasını oluşturur. Bu zincir birleştiği zaman çok daha güçlü bir ekonomiye kavuşacağız’ sözünden yola çıkarak, TOBB’un öncülük ettiği 2019 yılı İstihdam Seferberliği Kampanyasına, Türkiye Perakendeciler Federasyonu Bursa Şubesi olarak tam destek vereceğiz” dedi.

2019 İstihdam Seferberliği Kampanyası bilgilendirme toplantısına katılan gıda yerel market işletme sahipleri de kampanyanın işverene çok büyük avantajlar sunduğunu, Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı’nın TOBB Yönetim Kurulu`nda olmasının Bursa için büyük bir kazanım olduğunu ve bu bilinçle hem kendi ticari hayatlarının refahı hem de Türk ekonomisinin daha da güçlenmesi için kampanyaya tam destek vereceklerini belirttiler.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.