Hava Durumu

PRYSMIAN GROUP TÜRKİYE, ENERJİ KONGRESİ’NDE SEKTÖRÜ BİLGİLENDİRİRKEN YENİ ÜRÜN VE TEKNOLOJİLERİNİ TANITTI

Prysmian Group Türkiye, enerji sektörünün farklı alanlarından temsilcilerini bir araya getiren 9. Enerji Kongresi ve Fuarı’na (EIF 2016) katıldı ve ‘Güneş Enerjisi Sektöründe Doğru Ürün Seçimi’ konusunda verdiği seminerle sektörü bilgilendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2016 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2016 13:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
PRYSMIAN GROUP TÜRKİYE, ENERJİ KONGRESİ’NDE SEKTÖRÜ BİLGİLENDİRİRKEN YENİ ÜRÜN VE TEKNOLOJİLERİNİ TANITTI
 Enerji sektörünün farklı alanlarından temsilcilerini bir araya getiren 9. Enerji Kongresi ve Fuarı (EIF 2016), 3-4 Kasım 2016 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirildi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın desteğiyle gerçekleşen organizasyonda Prysmian Group Türkiye, uzmanlığı ile öncü bir rol üstlendi. Kongrede enerji sektörünün üst düzey şirket yöneticileri, karar alıcıları, enerji sektörü kanaat önderleri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, akademisyenler ve düzenleyici kuruluşlar bir araya geldi.

Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Prysmian Group Türkiye, kongre ve fuar kapsamında yeni ürün ve teknolojilerini tanıttı. Fuar kapsamında oluşturulan Solar Cadde üzerindeki standında hedef kitlesiyle birebir görüşme fırsatı yakalayan Prysmian Group Türkiye’den, OEM ve Özel Kablolar Satış Yetkilisi Canberk Belibağlı, Ürün Müdürü Ender Eraslan, Ar-Ge Müdürü Zekeriya Şirin ve Key Account Satış Müdürü Ufuk İnce stantta hazır bulundu.

Kongre boyunca farklı başlıklarda düzenlenen seminerlerin yanı sıra, alanda gün boyu sektörel workshoplar da gerçekleştirildi. Prysmian Group Türkiye de, ‘Güneş Enerjisi Sektöründe Doğru Ürün Seçimi’ konusunda OEM ve Özel Kablolar Satış Direktörü İlhan Öztürk verdiği seminerlerle sektörü bilgilendirdi, konuyla ilgili soruları yanıtladı.

Sektörü bir araya getiren bu tür etkinliklerde yer alarak bilgi paylaşmanın önemine inandıklarını belirten Prysmian Group Türkiye CEO’su Erkan Aydoğdu, “Türkiye’yi Yarınlara Bağlıyoruz” misyonumuz çerçevesinde, Prysmian Group Türkiye olarak, önemli projelere verdiğimiz destek ile ülkemizin geleceğine yatırım yapmayı sürdürüyoruz.Dünyada ve Türkiye’de enerji üretimine ilişkin çeşitli konuların tartışıldığı bir platform olması nedeniyle, 9. Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı’na katılmaktan ve bu alandaki ürün ve teknolojilerimizi hedef kitlemizle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.