Hava Durumu

“Renault tedarikçi kalite ödülü” bu yıl da Ak Pres Otomotiv’in oldu

Datatech Şirketler Grubu bünyesinde 1985 yılından beri otomotiv yan sanayiinde, otomobil gövde şasi ve mekanizma parçaları üreten Ak Pres Otomotiv, geçen yıl olduğu gibi bu sene de “Renault Tedarikçi Kalite Ödülü”nü aldı.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2016 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2016 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
“Renault tedarikçi kalite ödülü” bu yıl da Ak Pres Otomotiv’in oldu
 Oyak Renault Otomobil Fabrikaları ile gelişen iş hacmi dolayısıyla 1990 yılında daha hızlı hizmet üretebilmek için İstanbul’daki fabrikasını Bursa’ya taşıyan Ak Pres Otomotiv, Renault’un Avrupa’daki bütün tedarikçileri arasından sıyrılarak Renault Tedarikçi Ödülü’nün sahibi olan tek Türk markası oldu. Kurulduğu günden bu yana Renault tarafından tercih edilen Ak Pres Otomotiv, ürettiği ürünlerde, milyonda bir hata seviyesini sağlayarak ödülüalmaya tekrar hak kazandı.

Fransa’nın başkenti Paris’te Haziran ayında yapılan törende ödülü alan Ak Pres Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Küçükoğlu ve Fabrika Yöneticisi Erol Kırcı, kuruldukları günden bu yana Renault tedarikçisi olarak bu ödülü almaktan onur duyduklarını dile getirerek, ödülün alınmasına katkıda bulunan tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Küçükoğlu, “Firma olarak her zaman çevreye ve topluma duyarlı kalarak, insana saygıve sürekli iyileştirme prensiplerimiz çerçevesinde, şartsız müşteri memnuniyeti hedefiyle üretimimizi gerçekleştiriyoruz. Bu hassasiyetimizin ödül olarak bize dönüşü gurur verici bir sonuçtur”şeklinde konuştu.

Ak Pres Fabrika Yöneticisi Erol Kırcı ise başarılarının bir kez daha tescillenmesinin kendileri için ayrı bir gurur kaynağı olduğunu söyledi. Ak Pres Otomotiv A.Ş olarak, 2013 yılında da kalite, maliyet ve sevkıyat konularında gösterdikleri üstün performans sebebiyle yine Renault’dan“En Başarılı Yan Sanayici” ödülünü aldıklarını hatırlatan Erol Kırcı, “Tedarikçisi olduğumuz dev firmalardan aldığımız ödüller bize büyük moral veriyor ve daha çok çalışmaya teşvik ediyor. Gelecek yıllarda da aynı heyecan ile çalışmayı sürdüreceğiz”dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.