Hava Durumu

Sanayiciler, kardeşlik imzalarını attılar

Türkiye’deki ticaret ve sanayi odaları ile proje ve tecrübelerini paylaşarak bölgelerin kalkınmasına destek sağlayan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ile kardeşlik protokolü imzaladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2016 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2016 15:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Sanayiciler, kardeşlik  imzalarını attılar

BTSO Hizmet Binası’nda düzenlenen protokol törenine, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Meclis Başkanı Remzi Topuk, Yönetim Kurulu Üyeleri Emin Akça ve İlker Duran, Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (Emirdağ TSO) Başkanı Halil İbrahim Aktepe, Meclis Başkanı Ahmet Yiğiter ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. BTSO Başkanı Burkay, Türkiye ekonomisine yön veren Bursa’nın sanayi alt Casinomaxi yapısı ile büyük bir potansiyele sahip olduğunu söyledi.

BTSO TECRÜBELERİNİ PAYLAŞMAYA DEVAM EDİYOR

‘Kardeş Oda Protokolü’ ile Bursa ile Emirdağ arasındaki ilişkilerin daha da artacağını belirten Burkay, “BTSO olarak ülkemize ve kentimize değer katan projelerimizi hayata geçiriyoruz. Bu noktada Bursa’mızın ve Odamızın tecrübesini diğer ticaret ve sanayi odalarımız ile paylaşmaya devam ediyoruz. İmzaladığımız protokol ile de odalarımızda yürüttüğümüz faaliyetlerde, vermiş olduğumuz hizmetlerde ve uygulanacak projelerde deneyimlerimizi paylaşarak kalite ve verimliliği artırmayı hedefliyoruz. ‘Kardeş Oda Protokolü’müzün hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.