Hava Durumu

Şoför esnafı iftarda buluştu

Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, geleneksel hale getirdiği iftar programını Sultan Düğün Salonu’nda gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2017 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2017 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Şoför esnafı iftarda buluştu
 İftara Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şükrü Köse, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak, TESKOMB Genel Başkan Vekili Bahri Şarlı, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e vekaleten Osman Günay, BESOB’a bağlı oda başkanları ve Şoförler Odası üyeleri ve oda personeli katıldı. Birlik ve beraberliğin pekiştiği iftarın açılış konuşmasını gerçekleştiren Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı ve Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkan Yardımcısı Hasan Topçu, odanın kuruluş tarihi olan 1949 yılından bugüne pek çok ismin şoförlük mesleğine değer kattığını söyledi. Topçu, “Bugünün anlamı bizim ve esnafımız açısından çok önemli. Bu zor meslekte 30 yıl boyunca bilfiil görev yapan meslektaşlarımızı unutmadığımızı gösteriyoruz. Onlara teşekkür ediyoruz” dedi.

NÜFUSUN YÜZDE 20’Sİ ESNAF

BESOB Başkanı Arif Tak ise esnaf ve sanatkârların Türkiye’ye yük olmadan ekmeklerini kazandığını söyledi. “Esnaf ve sanatkâra hizmet etmek bizim için ibadet” diyen Tak, “Esnaf odalarımız da çok önemli görevler yapıyor. Nüfusumuzun yüzde 20’si esnaf ve sanatkâr şemsiyesi altında hayatını devam ettiriyor. Böyle güçlü bir kesim hiçbir zaman mütevazılığını bozmadı. Dolayısıyla bu insanların önünde eğilmek, onları halı serip karşılamak lazım” ifadelerini kullandı.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.