Hava Durumu

Teksan üretim sistemleri Kalder Kalite Çemberleri’nde finalist

Türkiye enerji sektörünün öncü firması Teksan Jeneratör, kalite ve mükemmellik konusunda çalışmalar yürüten Türkiye Kalite Derneği (KalDer)’nin ulusal çapta düzenlediği 19. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı’nda finale kaldı. Teksan Üretim Sistemi çalışmaları kapsamında Zenit Ekibi ile finale kalan marka, konferansta sunum yapacak sayılı şirketler arasında yer alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2016 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2016 17:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Teksan üretim sistemleri  Kalder Kalite Çemberleri’nde finalist
 KalDer Ankara Şubesi’nin 6 Ekim 2016 tarihinde 19’uncusunu düzenleyeceği “Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı’nda değişik sektörlerden fark yaratan şirketler kalite çemberleri konusundaki uygulamalarını paylaşacak. Kalite Politikasını müşteri beklentilerinin üstünde ürün ve hizmet geliştirmek, üretmek ve zamanında sunmak olarak belirleyen Teksan Jeneratör de konferansta sunum yapacak şirketlerden biri olacak.

Türkiye’de bilgiye ve kaliteye yatırım yapan sayılı şirketler arasında yer alan Teksan Jeneratör, 2012 yılından bu yana Teksan Üretim Sistemleri çatısı altında “Yalın Üretim” çalışmalarını uygulamaya devam ediyor. “Teksan Üretim Sistemi” ile birlikte üretim, stok kontrolü, lojistik, satış ve satış sonrası tüm süreçlerde yüksek oranda verimlilik artışı sağlayan Teksan Jeneratör, önümüzdeki dönemlerde de kalite ve mükemmellik alanlarındaki çalışmalarını sürdürmeyi planlıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.