Hava Durumu

Uluslararası fuarlara BTSO damgası

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Küresel Fuar Acentesi Projesi kapsamında Almanya, Fransa ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde gıda ve eğitim sektörüne yönelik uluslararası fuar organizasyonlarına çıkarma yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2016 13:22
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2016 13:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Uluslararası fuarlara BTSO damgası

Bursalı firmaların ihracat kapasitesini artırmasına katkı sağlayan Küresel Fuar Acentesi Projesi ile BTSO üyelerinin dünyadaki yeni gelişmeleri yakından takip etmeleri ve farklı pazarlara girmenin önü açılıyor. KOSGEB’in de destekleriyle 2016 yılında 50’ye yakın fuarı takvime alan BTSO, şubat ayında sektör temsilcilerini dünya ile buluşturmaya devam etti. Geçtiğimiz şubat ayında Gıda sektörü firmaları Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen Europain/Intersuc Fuarı ile Dubai’de düzenlenen Gulfood Gıda fuarına çıkarma yaptı. Ayrıca eğitim alanında faaliyet gösteren firmalar da Almanya’da gerçekleştirilen Didacta Fuarı’nı inceleme fırsatı yakaladı.

İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

BTSO öncülüğünde düzenlenen bir başka fuar organizasyonu da Dubai’de gerçekleştirilen Gulfood Fuarı oldu. Yönetim Kurulu Üyesi Aytuğ Onur, KOSGEB Bursa Bölge Müdürü Ahmet Akdağ, Heyet Başkanı Burhan Sayılgan ve gıda sektöründe faaliyet gösteren firmalar da bu fuara katıldı. 60’a yakın sektör temsilcisinin katılım sağladığı organizasyonda BTSO üyeleri, sektör için büyük önem taşıyan fuarı hem inceledi hem de ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi. Program kapsamında ayrıca üyeler, Integrated National Logistics DWC-LLC firmasına da ziyarette bulundu.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.