Hava Durumu

Yenişehir esnafı bir kez daha "Fahrettin Bilgit" dedi…

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Fahrettin Bilgit, 36 yıldır başkanlığını yaptığı, Yenişehir Muhtelif Esnaf ve Sanatkarlar Odası genel kurulu'nda güven tazeledi.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Yenişehir esnafı bir kez daha "Fahrettin Bilgit" dedi…

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odalarında seçim heyecanı sürüyor.  İl merkezinin yanı sıra ilçelerde de kurulan sandıklarda esnaf temsilcilerini tek tek belirliyor. Yenişehir Muhtelif Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri de genel kurullarını tamamladı. Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Fahrettin Bilgit, 36 yıldır başkanlığını yaptığı Yenişehir Muhtelif Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu’nda bir kez daha güven tazeledi. Divan Başkanlığını BESOB Yönetim Kurulu üyesi Ferhat Daysalı’nın yaptığı ve tek listenin oylandığı genel kurulda Yenişehir Muhtelif Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fahrettin Bilgit, esnaf ve sanatkarların sorunlarını çözmek için özveri ile çalışacağını ifade ederken, üzerine aldığı sorumluluğu yerine getirmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağının da altını çizdi.

FAHRETTİN BİLGİT’İN A TAKIMI

Bilgit’in Yenişehir Muhtelif Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu; İsmail Savaş, Bülent Tuğral,  Basri Açar, Mürsel Özay, Ahmet Mutlu, Hasan Gözler. Denetleme Kurulu ise, Erdinç Karabay, Ersoy Çetin ve Melih Gündoğdu’dan oluştu.

Fahrettin Bilgit, başkanlığını yaptığı Yenişehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi genel kurulunda da güven tazeledi. Üçüncü kez Yenişehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına seçilen Fahrettin Bilgit, 2012 yılından bu yana yönetim kurulu başkanlığını yapıyor.

ODALARDA  SEÇİM HEYECANI SÜRÜYOR

Yenişehir Demirciler Ve Madeni İşler Sanatkarları Esnaf Odası Başkanlığı’na Yusuf Süer, Mustafakemalpaşa Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’na İsa Oruç, Mustafakemalpaşa  Aşçı, Köfteci Ve Benzerleri Esnaf Odası Başkanlığı’na Erol Aslan, Harmancık Esnaf ve Sanatkarlar Başkanlığı’na Sadık Sevi, Mustafakemalpaşa Bakkallar Esnaf Odası Başkanlığı’na Cemalettin Yılmaz, Bursa Yedek Parçacılar Esnaf Odası Başkanlığı’na Alper Kurtuluş, Mustafakemalpaşa Ağaç İşleri Sanatkarları Esnaf Odası Başkanlığı’na Mehmet Taslı,  Bursa Terzi Kumaşçı Elbiseci Ve Şapkacılar Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’na Naci Camfener, İznik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’na Kadir Akçaalan, Mustafakemalpaşa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı’na Vahit Girgin, İnegöl Elektrikçiler ve Benzerleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’na ise Yakup Ulama seçildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.