Hava Durumu

“Yerli Otomotiv Ve Üretim Teknolojileri” Konusu Bursa’da Ele Alınacak…

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Türkiye İstişare Toplantısı’nda “Yerli Otomotiv ve Üretim Teknolojileri” konusu ele alınacak.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2019 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2019 15:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
“Yerli Otomotiv Ve Üretim Teknolojileri” Konusu Bursa’da Ele Alınacak…
 MÜSİAD Otomotiv ve Ulaşım Araçları Sektör Kurulu tarafından düzenlenen ve 20 Nisan 2019 Cumartesi günü Merinos AKKM’de MÜSİAD Bursa Şubesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Türkiye İstişare Toplantısı’nda “Yerli Otomotiv ve Üretim Teknolojileri” konusu ele alınacak.

MÜSİAD Genel Başkan Vekili Dr. Ali Gür, MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay ile MÜSİAD Otomotiv ve Ulaşım Araçları Sektör Kurulu Başkanı Osman Özdemir’in açılış konuşmasıyla başlayacak olan toplantı; Yerli Otomotiv ve Üretim Teknolojileri konulu oturumda Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, TÜBİTAK MAM Enerji Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Abdülkadir Balıkçı ve Bursa Uludağ Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. M. İhsan Karamangil’in sunumlarıyla devam edecek.

Hüdavendigar Salon’unda 9.30’da başlayacak programla ilgili bilgiler veren MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay, “Türkiye İstişare Toplantısı vesilesiyle otomotiv denildiğinde akla ilk gelen Bursa’mızda, Türkiye’nin çeşitli illerinden gelecek sektör temsilcileri bir araya gelecek ve yerli otomotiv konusunu masaya yatıracak. Bakan yardımcımız devletimizin bu noktada attığı adımlar hakkında bilgiler verecek, üniversitemizden katılacak hocamız da üniversitelerin bu konudaki rolü hakkında paylaşımlarda bulunacak. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Bursa bu yıl da ses getirecek bir programa ev sahipliği yapacak. Bu programa ilgili tüm paydaşları bekliyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.