Hava Durumu

Bakan Faruk Çelik simülatörde film izledi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, 23 Nisan 2016 tarihinde açılacak olan Expo 2016 Antalya alanındaki teknoloji merkezinde bulunan simülatörde 3 boyutlu gözlükle dijital film izledi. Bakan Çelik'in yaklaşık 5 dakika süren filmde zor anlar yaşadığı gözlendi.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2016 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2016 15:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bakan Faruk Çelik simülatörde film izledi
Bakan Çelik, partisinin Antalya İl Başkanlığı ziyaretinin ardından Expo alanında incelemeler yaptı. Bakan çelik, Expo alanındaki Çocuk Bilim ve Teknoloji Merkezi, Tarım ve Biyolojik Çeşitlilik Müzesi’nde incelemelerde bulundu. Buggy aracıyla alanı gezen Bakan Çelik, alanda bahçe çalışması yapan Çinlileri de ziyaret etti.

Bakan Çelik, teknoloji merkezindeki simülatörde 3 boyutlu gözlükle dijital film izledi. Yaklaşık 5 dakika süren filmi Bakan Çelik heyecanla izledi. Bakan Çelik, ardından aynı salona kendisini takip eden gazetecileri davet etti. Bakan Çelik, gazetecileri yalnız bırakmayarak bir kez daha film izledi. Expo 2016 Antalya Ajansı’nın 41. Yönetim Kurulu Toplantısı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in başkanlığında gerçekleştirildi.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.