Hava Durumu

BUDO’da bomba paniği

İstanbul'dan Bursa'ya gelen deniz otobüsündeki iki yolcunun valizlerindeki yabancı materyaller polisi ve deniz otobüsünün güvenliğini alarma geçirdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2016 19:04
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2016 19:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
BUDO’da bomba paniği

Önceki akşam 21.45'te Kabataş Mudanya seferini yapan Hüdavendigar isimli Bursa Deniz Otobüsü'ne binen iki kişinin valizindeki eşyalar özel güvenlik görevlilerinin dikkatini çekti. X-Ray cihazından geçen valizlerdeki tanınmayan cisimler üzerine Bursa'daki emniyet birimlerine haber verildi. Gemi Mudanya limanına başladığında da panik yaşatmadan Bursa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Müdürlüğü ve jandarma köpekli arama ekipleri yolcuları tahliye etti.

HAREKETLERİ ŞÜPHE ÇEKTİ

Hareketlerinden şüphelenilen 2 kişi ise incelemeye alındı. Bursa'dan giden özel ekipler, gemideki tüm valizlerde arama yaptı. Gemiden tahliye edilen ve uzak noktaya götürülen bütün yolcular her türlü ihtimale ve güvenlik gerekçesiyle Mudanya'da bekletildi. Sağ salim Mudanya iskelesine yanaşan gemideki bütün yolcular tahliye edilirken, 2 kişi hakkında inceleme başlatıldı. Polis gemideki tüm yolcuları güvenli noktaya uzaklaştırıp limanda valizleri didik didik aradı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.