Hava Durumu

China Homelife fuarı kapılarını açıyor

Çin ile Türkiye arası ticari ilişkilerde en büyük platform olma özelliğine sahip olan ChinaHomelife fuarı da İpek Yolu’nun en büyük ayaklarından biri olan Bursa’da ticaretin temsilcileri ile buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2016 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2016 16:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
China Homelife fuarı kapılarını açıyor

Bu yıl 3. kez kapılarını açacak olan ChinaHomelifeTurkey Fuarı, , Sinerji Uluslararası Fuarcılık ve Meorient Uluslararası Fuarcılık tarafından 2-4 Haziran tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek. Sivil Toplum Kuruluşlarının da katıldığı bir organizasyonda, Bursa basını ile buluşan Meorient Uluslararası Fuarcılık Anadolu Ziyaretçi Koordinatörü Eser Mutlu; 2016 yılı Çin- Türkiye arasındaki  ticari ilişkileri değerlendirdi.

800 ÇİN FİRMASI

2014 yılından bu yana Türk işadamlarının yoğun ilgi gösterdiği ChinaHomelifeTurkey fuarında bu yıl 800’ü aşkın Çin firmasının tekstil, hazır giyim, kumaş, dekoratif kumaş, gıda ve gıda işleme, ev tekstili, inşaat malzemeleri, ev gereçleri, elektrikli ev aletleri-hırdavat, mobilya, aydınlatma ürünleri, hediyelik eşya, mutfak ve banyo armatürleri başta olmak üzere 50 binin üzerinde ürün görücüye çıkacak. 2015 yılında 330 ikili iş görüşmesi ve toplamda 18.07 milyon dolarlık iş hacmi gerçekleştirilirken bu yıl ikili görüşme sayısının 750’ye çıkması 1xbet hedefleniyor. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.