Hava Durumu

Davutoğlu'ndan Bursa'daki terör saldırısı ile ilgili açıklama

Başbakan Ahmet Davutoğlu Bursa'da yaşanan terör saldırısı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2016 23:01
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2016 23:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Davutoğlu'ndan Bursa'daki terör saldırısı ile ilgili açıklama
 Başbakan Davutoğlu, "Bu terör saldırıları, Türkiye'nin terörle mücadele konusundaki kararlı tutumundan geri adım atmasına sebebiyet vermeyecektir. Nerede ne şekilde olursa olsun mutlaka teröriste ve terör faaliyetlerine karşı en kararlı, ilkeli ve etkin tutumu sergilemeye devam edeceğiz." dedi.


"Geçmiş olsun dileklerimi bütün halkımıza iletiyorum"


Davutoğlu, "Bugün Bursa'da bildiğiniz gibi bir terör saldırısı gerçekleştirildi. Ülkemize, halkımıza, huzurumuza dönük bir saldırıdır. 8 vatandaşımız yaralandı. Elhamdülillah ağır yaralı vatandaşımız yok. Saldırıyı gerçekleştiren terörist öldü. Bir kez daha halkımıza, bu saldırı dolayısıyla direnç gösterme hususundaki kararlı tutumu dolayısıyla takdirlerimi ifade ediyorum. Geçmiş olsun dileklerimi bütün halkımıza iletiyorum." dedi.


"Çalışmalar kararlılıkla devam edecek"


Başbakan, teröristin kimliği konusundaki çalışmalar güvenlik güçlerimizce sürdürüldüğünü belirterek, "İçişleri Bakanımızla Bursa Valimizle de yakın bir istişarede bulunduk, inşallah teröristin de kimliği tespit edilecek ve arkasındaki bütün güçler ağ, network ortaya çıkarılana kadar da bu çalışmalar kararlılıkla devam edecek." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.