Hava Durumu

Davutoğlu: ''Terörü destekleyen herkese dokunulacak''

Başbakan Davutoğlu, "Şundan hiç şüpheniz olmasın; Diyarbakır Ulu Cami'nin kardeşi Bursa Ulu Cami'ni kana bulamak isteyen cani terör örgütünü destekleyen herkese dokunulacaktır, mutlaka dokunulacaktır" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2016 19:01
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2016 19:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Davutoğlu: ''Terörü destekleyen herkese dokunulacak''

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Meclis grup toplantısında yaptığı konuşmasına, şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifa, ailelerine ve millete sabır ve metanet dileyerek başladı. "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde 3 Kasım 2002 tarihinde milletten aldığı emaneti Betebet layıkıyla temsil eden AK Parti hareketinin mensubu olmaktan ve sizlerle aynı safta omuz omuza olmaktan büyük onur duyuyorum" diyen Davutoğlu, "Bu kadro büyük Türkiye davasını omuzlamış bir kadrodur. Sizler gibi doğru yol arkadaşlarıyla bütün şeytani odaklara karşı, bütün hile ve tuzaklara karşı Türkiye'nin hukukunu koruyan bu harekete hizmet etmekten daha değerli hiçbir şey yoktur. Hiç şüphesiz milyonların desteğiyle, rızasıyla, emeğiyle, gözyaşı ve dualarıyla var olan bu hareket, tüzüklerle, kurullarla, mevzuatla, prosedürle varlık kazanmış bir partiden çok daha fazlasıdır" dedi.

BU TOPRAKLARA AİT DEĞİLLER

Muhalefet partilerinin, yeni anayasa için kendi tabanlarına verdikleri sözü bile tutmadığını ifade eden Davutoğlu, "HDP, ahlaksız, insanlarımızı hedef alan bir şiddeti halen savunmaya, TBMM'de dahi uygulamaya kalkışıyor. Şehirlerimizi yangın yerine çevirenlere selam göndermeye devam ediyorlar. Yerel yönetimlerin kendilerinde olduğu şehirlere bile ihanet ediyorlar. İnsanların kendilerine verdiği oylara ihanet ederek, bölgesel taşeronluğu tescillenmiş, eli kanlı bir örgütün sözcülüğünü yapmaya devam ediyorlar. Dokunulmazlık konusu açıldığında mangalda kül bırakmayan ucuz kahramanlar, şimdi süreci engellemek için milletvekillerimize saldırıyor, pespayeliğin her türlüsünü sergiliyorlar. Gerilimi tırmandırmaya çalışarak, iyice çirkinleşiyor, iyice kendilerini tüketiyorlar. Kendileri tükenirken siyaseti de tüketme ve Meclis çatısını kavganın, kargaşanın, çözümsüzlüğün adresi gibi gösterme gayreti içindeler. Şundan hiç şüpheniz olmasın, Diyarbakır Ulu Cami'nin kardeşi Bursa Ulu Cami'ni kana bulamak isteyen cani terör örgütünü destekleyen herkese dokunulacaktır, mutlaka dokunulacaktır. Hiçbir yere kaçamazlar" diye konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.