Hava Durumu

Erdoğan: ''Şehitlerin bedelini ödeyeceksiniz''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör örgütü PKK’ya, "Dağlardaki mağaralara nereye girerseniz girin, bırakın Cudi’yi, Gabar’ı, Kandil’e mi gidiyorsunuz, orada da güvenlik güçlerimiz arkanızda. Çünkü bu şehitlerin bedelini ödeyeceksiniz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2016 19:21
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2016 19:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Erdoğan: ''Şehitlerin bedelini ödeyeceksiniz''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Adıyaman, Afyon, Bolu, Bursa, Çankırı, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Hakkari, Hatay, Isparta, Karabük, Ordu, Samsun ve Ankara illerinden gelen muhtarlarla 22. Muhtarlar Toplantısı’nda bir araya geldi. Programda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, teröre ve terör örgütlerine karşı tüm farklılıkları bir kenara bırakarak oluşturulacak bir "millet koalisyonuna" vurgulayarak, "Gelin bu büyük mutabakatı, bu büyük birlikteliği hemen şimdi sağlayalım, canımıza ve istikbalimize kast edenlerin üzerine hep birlikte gidelim. Terör örgütünün yan kolu olarak faaliyet gösteren partinin mensuplarını ben artık meşru siyasi aktörler olarak görmüyorum, kusura bakmasınlar. Dolayısıyla bu çağrım onlara değil diğer partilerimizedir" ifadelerini kullandı.

79 MİLYONU KORUMAK ZORUNDAYIZ

Tüm bu çalışmaların mümkün olan en kısa sürede tamamlanarak hayata geçirilmesi gerektiğini belirten Erdoğan, "Aksi takdirde milletimizin karşısında başımız dik çıkamayız. Çünkü terör meselesi belirli bölgelerimize mahsus bir asayiş sorunu olmaktan çıkmış topyekun milletimizin varlığını tehdit eder hale gelmiştir. Devlet, kadife eldivenin altındaki demir yumruğunu teröristlerinin başına geçirmezse onlar her gün bizim canımızı yakmaya devam edecektir. Bu meselenin insan haklarıyla düşünce özgürlüğüyle basın hürriyetiyle demokrasi ile bir ilgisi yoktur. Terörle teröristle bu kavramları birlikte kullananlar milletimizin vicdanını kanattıklarını bilmelidirler. Masum hayatları yok eden bu eylemleri doğrudan veya dolaylı şekilde destekleyenlerin teröristlerden hiçbir farkı yoktur. Bugün karşımızda iki taraf vardır, bir yanda masum insanların hayatına kast eden teröristler, diğer yanda güvenlik ve adalet bekleyen 79 milyon vatandaşımız bulunuyor. 79 milyon masumun hakkını korumak için bu teröristlerin üzerine mutlaka, en tavizsiz şekilde gitmek mecburiyetindeyiz" değerlendirmelerinde bulundu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.