Hava Durumu

Milli Takım formaları görücüye çıktı

Avrupa futbolunda önemli bir güç olarak ortaya çıkan Türkiye Milli Futbol Takımı için yeni bir şafak doğuyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2016 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2016 14:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Milli Takım formaları görücüye çıktı
 Bu dönüm noktasını kutlamak için, Türkiye, fark yaratan kültürel detaylar barındıran, uluslararası arenadaki yükselişini yansıtan, yenilikçi ve cesur yeni iç saha kitiyle oynayacak.

Alttan siyah olarak başlayan yeni iç saha forması omuzlardan yukarı doğru yayılan ve güçlü bir kırmızıya dönüşen degrade mikro geometrik bir grafiğe sahip. Bu grafik zincirlerden yapılan savaşçı zırhını andırırken Türk mimarisinin en önemli parçalarından birisi olan karmaşık mozaik uygulamalarından da ilham alıyor.
A Milli Futbol Takımı Kaptanı Arda Turan “Formanın siyahtan Kırmızıya doğru gitmesi, kırmızıyı ön plana çıkartması, Türkiye Cumhuriyeti’nin en önemli değerlerini temsil eden renk Kırmızı olduğu için bu anlamda bu bağlamda çok önemli. Bence bu renklerle bu formayla büyük başarılara imza atarız. Forma beni çok heyecanlandırdı. Bir an önce üstüme giymek istiyorum” dedi. 
Yeni Taraftarium iç saha forması kenarından ince siyah bir çizginin geçtiği modern bir kırmızı V yakaya sahip ve arka yüzünde 'Türkiye' yazıyor.
Formanın her iki tarafında koltuk altından aşağıya kadar inen siyah şeritler bulunuyor. Bu şeritler oyuncu hareket halindeyken daha fazla havalandırma sağlamak için genişler ve altında bulunan kırmızı renk parlar.
Siyah olan şortun her iki tarafında bulunan şeritler formadakilerle birleşiyor ve aynı mantıkta futbolcuya hareketlerinde rahatlık sağlıyor.
Kiti tamamlamak için yeni iç saha çorapları, siyah ve arkasında kırmızı doğrusal grafik ile tasarlanmıştır.
Şort ve çorabın formadan çarpıcı bir şekilde farklı renkte olması, bedenin, bacakların en hızlı bölümünü vurgular ve bu renk seçimi, hız ve heyecan duygusunu yaratıyor.
Bu yeni kit milli gururu temsil ederken, aynı zamanda oyunculara kumaş dokuma, performans teknolojisi, nem yönetimi ve çevresel sürdürülebilirliği kapsayan Nike'ın en son yeniliklerini sağlamak için tasarlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.