Hava Durumu

Nusaybin'de şehit sayısı 5'e yükseldi

Mardin’in Nusaybin ilçesinde operasyonlar devam ederken, bugün Dicle Mahallesi’nde çıkan çatışmalarda 1 Binbaşı ve 2 Emniyet Amiri şehit oldu, 5 güvenlik görevlisi de yaralandı. İlçeden bir acı haber de akşam saatlerinde geldi. Meydana gelen patlamada, 2 polis şehit olurken, ilçedeki şehit sayısı 5'e yükseldi.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2016 17:50
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 17:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Nusaybin'de şehit sayısı 5'e yükseldi
 Nusaybin' de  devam eden operasyonlarda  bugün şehit olan 3 güvenlik görevlisinden  1' inin binbaşı,  2'sinin ise emniyet amiri polis olduğunu bildirdi. 

 

Nusaybin İlçesi'ndeki Dicle Mahallesi'nde sabah saatlerinde çıkan ve 1 polisin şehit olduğu saldırı sonrası devam eden çatışmada 2 şehit haberi daha geldi, 5 polis de yaralandı.

 

Şehit 2 polis memuru ile birlikte Nusaybin Devlet Hastanesi'ne getirilen yaralı 5 polis memuru tedavi altına alındı. Dicle Mahallesi'nde güvenlik güçleri ile teröristler arasındaki çatışma ise devam ediyor.

 

Öte yandan sabah saat 11.40'da meydana gelen saldırıda şehit olan polisin kimliği açıklandı. Şehit olan polisin, Manisa Salihli nüfusuna kayıtlı olduğu ve emniyet amirliği görevi yürüten Doğan Sakarya olduğu öğrenildi.

 

Bir acı haber daha

 İlçeden bir acı haber de akşam saatlerinde geldi. Meydana gelen patlamada, 2 polis şehit olurken, ilçedeki şehit sayısı 5'e yükseldi.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.