Hava Durumu

Yeniden inşa edeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, operasyon bölgelerinde TOKİ ile birlikte binaların yapılacağını ve bölgenin yeniden inşa edileceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2016 19:05
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2016 19:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Yeniden inşa edeceğiz

Kırşehir’de Ahilik kutlamalarında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İlçeler boşaltıldı, boşaltılan ilçeleri tüm alt yapısıyla, atık su kanallarıyla, içme su kanallarıyla, doğalgaz hatlarıyla tamamen yeniden alt yapısını yaparak oraları biz yeniden inşa edeceğiz. Yeniden oralarda TOKİ ile binalarımızı süratle yapacağız ve kardeşlerimizi bu yeni binalarda iskan edeceğiz” dedi.

“MERHAMET SAHİBİYİZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Onları asla sıkıntıya düşürmeyeceğiz. Çünkü biz sıkıntıların devleti değiliz. Batıdan gelen bazı zavallılar var. Buralara gelip buralarda tahrik unsuru olarak dolaşıyorlar. Biz onurlu bir milletiz. Biz mağduru, mazlumu yalnız koymadık tarih boyunca. Suriye’den Irak’tan 3 milyon insana ev sahipliği yapıyoruz. Avrupa niye tel örgüler örüyor. Çünkü bunlarda şefkat diye bir şey yok. Merhamet medeniyetinin mensupları biziz. Aramızdaki fark bu” diye konuştu.

“TEMİZLEYECEĞİZ”

“Millet olarak beraberliğimize, vatanımıza, devletimize dört elle sarılmalıyız. Başka Türkiye yok. Kendileri için başka devlet, başka bayrak hayal edenler varsa onlar gidebilir. Biz buradayız” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye Cumhuriyeti teslim olanlara ne kadar müşfik davrandığını göstermiştir. Artık şehirlerden umudunu kesen terör örgütü yeniden kırsalda eylem arayışına girdi. Terör örgütünü artık alçakça eylem yapma fırsatını vermeyeceğiz. Şehirlerden sonra kırsalı da teröristlerden temizleyeceğiz. Sonuna kadar bu temizlik sürecektir” ifadelerini kullandı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.