Hava Durumu

AK Parti'de beklenen istifanın ilk sinyali geldi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın istifa çağrısı yaptığı belediye başkanlarından olan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Uğur, "Bu işin içinde vefa da var" dedi ancak "istifa" ettiğini söylemedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2017 18:45
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2017 18:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
AK Parti'de beklenen istifanın ilk sinyali geldi!
 Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin AK Partili Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, kentteki bir temel atma töreninde konuştu.


AK Parti'de istifası istenen belediye başkanlarından olan Uğur, "İrade-i külliye bütün iradelerin üzerindedir. Bu işin içinde vefa da var, veda da. Ben, Balıkesir için, ülkem için hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı. 


Başkan Uğur, konuşmasının sonunda bir gazetecinin, "Veda gibi bir konuşma yaptınız. Bu istifa ettiğiniz anlamına mı geliyor?" sorusu üzerine, "Soru almıyorum. Konuşacaklarımı söyledim" diye yanıt verdi.


AK Parti'deki belediye başkanları değişiminde şimdiye kadar İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan istifa ettiklerini açıklamıştı.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye de istifa çağrısı yapmıştı.




Kaynak: NTV

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.