Hava Durumu

Başbakan Yıldırım: Kudüs'te yanlış hesap yapanlar sonunda pişman olacaktır

Başbakan Binali Yıldırım, ''Geçtiğimiz günlerde Amerikan Başkanı bir karar aldı, keyfi bir karar Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak ilan etti. Bu bölgede, Kudüs'te yanlış hesap yapanlar sonunda pişman olacaktır'' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2017 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2017 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Başbakan Yıldırım: Kudüs'te yanlış hesap yapanlar sonunda pişman olacaktır
 AK Parti Genel Başkan Vekili ve Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Çankırı 6. Olağan İl Kongresi'nde konuştu.


Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

''Geçtiğimiz günlerde Amerikan başkanı bir karar aldı keyfi bir karar Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak ilan etti. Biz de bu haksız kararı tanımayacağımızı ve bu kararın yok hükmünde olduğunu Recep Tayyip Erdoğan bütün dünyaya ilan etti. Tek taraflı keyfi kararlar almak hiç kimsenin hakkı değildir. İslam İşbirliği Teşkilatı İstanbul'da olağanüstü toplandı ve tarihi kararlar aldı. İslam dünyası Kudüs'e Filistin'e sahip çıktık Filistinliler sahipsiz değildir dedik. Bu bölgede, Kudüs'te yanlış hesap yapanlar sonunda pişman olacaktır.

Dünyada Türkiye'nin önünde büyüme gerçekleştiren iki ülke var; Çin ve Hindistan. 2017'nin üçüncü çeyreğinde Türkiye bu ülkeleri de geride bıraktı. Türkiye'de işsizliğin en az olduğu ilin adı Çankırı'dır. 2002 yılında sadece 1 milyar 800 milyon olan tarım desteklerimiz 2017 yılında 13 milyar liraya yükseldi 2018 yılında bu 15 milyar olacak.''

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.