Hava Durumu

Başbakan Yıldırım: Teröre destek veren kanlı ellerin hepsini kıracağız

Başbakan Yıldırım, "Terör örgütleri ve onların uzantılarıyla mücadelemiz, bu bölgede yurt içinde, yurt dışında bu terör belası son buluncaya kadar devam edecek. Teröre destek veren kanlı ellerin hepsini teker teker kıracağız." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2018 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2018 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Başbakan Yıldırım: Teröre destek veren kanlı ellerin hepsini kıracağız
 AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Ankara 6. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, "Terör örgütleri ve onların uzantılarıyla mücadelemiz, bu bölgede yurt içinde, yurt dışında bu terör belası son buluncaya kadar devam edecek. Teröre destek veren kanlı ellerin hepsini teker teker kıracağız." ifadelerini kullandı.

"Çeşitli temaslar için Avrupa'daydım." diyen Yıldırım, şöyle devam etti:

"Bana 'Osmanlı tokadı'nı sordular. Dediler ki, 'Cumhurbaşkanınız 'Osmanlı tokadı atacak, kime atıyor?' Dedim ki, 'İşte gidin, Fırat Kalkanı'na, gidin Afrin'e, Osmanlı tokadının nasıl atıldığını orada görürsünüz.' Bu ülkenin birliğine, bağımsızlığına, kardeşliğine karşı kim olursa olsun, Osmanlı tokadını en sert şekilde atarız." 

"Terörü tamamen bitirinceye kadar bu operasyon devam edecek"

Başbakan Binali Yıldırım, kongre öncesinde Ankara Spor Salonu'nun dışında bekleyen partililere hitaben yaptığı konuşmada ise AK Parti'nin, siyasette birliğin, beraberliğin kardeşliğin adı olduğunu belirterek, "AK Parti kalkınmanın adıdır, AK Parti denince hastaneler, tüneller, havaalanları, hizmet akla gelir, 'insanı yücelt ki devlet yücelsin' akla gelir." dedi. 

Terörle mücadelenin amansız şekilde devam ettiğini vurgulayan Yıldırım, "Bugün aslanlarımız, kahramanlarımız, Mehmetlerimiz, Afrin'de destan yazıyor. Yurt içinde, yurt dışında terörü tamamen bitirinceye kadar bu operasyon devam edecek, kim ne derse desin hiçbir terörist, bir terörist dahi kalmayacak." ifadesini kullandı. 

Yıldırım, sloganlar üzerine, "Merak etmeyin, eğer gitmek gerekiyorsa hep beraber gideriz. Ancak Mehmedimiz, kahramanlarımız şimdi orada ne gerekiyorsa yapıyorlar. Bize düşen onlara dua etmektir, onlara destek olmaktır. Allah yar ve yardımcıları olsun." diye konuştu. 

Bu milletin çok imtihandan geçtiğine işaret eden Yıldırım, "Çanakkale'de gördük biz bunları, İstiklal Savaşı'nda gördük, 15 Temmuz hain darbesinde bunları gördük ama millet indi meydana, alçaklara dersini verdi, bayrağı indirmedi ezanları dindirmedi." değerlendirmesinde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.