Hava Durumu

Bostancı'da helikopter düştü

İstanbul Bostancı sahili açıklarında helikopter düştü. Kanal D Haber İstihbarat Şefi Emrullah Erdinç'in aktardığı bilgilere göre; kazada iki kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2018 17:55
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2018 17:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bostancı'da helikopter düştü
  Helikopterin yıldırım çarpması sonucu hızla irtifa kaybederek Bostancı sahilinin 500-600 metre açığına düştüğü iddia edildi.

Kazada düşen Halil İbrahim Ünver'e ait Ünver Havacılık adına kayıtlı olan helikopterin pilotunun İsmet Özgür olduğu, Halil İbrahim Ünver'in de içinde bulunduğu gelen bilgiler arasında...

Bostancı sahilinde dakikalar önce bir helikopter düştü. Helikopterin kontrolünün kaybedildiği ve denize düştüğü öğrenildi. Düşen helikopterin içinde 2 kişi kıyıdaki motorların yardımıyla kurtarıldı. Bir kişinin helikopter hemen batmadan önce helikopterden çıkartıldığı öğrenildi.

YILDIRIM ÇARPMASI SONUCU

Görgü şahitleri ise helikopterin alçak uçuş yaparken yıldırım çarpması sonucu düştüğünü iletti.

KARTAL'DAN SEFAKÖY'E GİDİYORDU

TC-HYU kuyruk tescilli helikopeterin Kartal'dan Sefaköy'e doğru giderken düştüğü öğrenildi.

Helikopterin Halil İbrahim Ünver'e ait Ünver Havacılık adına kayıtlığı olduğu öğrenildi.

'DENİZE İNDİRMEK İÇİN ÇOK UĞRAŞTIM OLMADI'

Helikopterde bulunanlardan birinin polise verdiği ilk ifadede "Helikopteri denize indirmek için çok uğraştım, ancak olmadı" dedi. Görgü tanıkları ise olayın olduğu anlarda havanın çok puslu olduğunu belirtti.

ÇALIŞMALAR HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

Olay yerine gelen çok sayıda ekip, helikopterin düştüğü yerde çalışma başlattı. Bostancı Sahili'nde helikopterin denize düştüğü yerde yapılan çalışmalar havadan görüntülendi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ

Konuyla ilgili İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada şöyle denildi: "İlimiz Maltepe ilçesi Bostancı sahilinde özel bir helikopter kazası meydana gelmiş olup iki kişi hafif yaralı olarak kurtarılmıştır. Teknik ekipler olay yerinde gerekli araştırma çalışmalarına başlamışlardır."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.