Hava Durumu

BURPAS AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

Bursa Plastik ve Ambalaj Sanayicileri Derneği (BURPAS) yönetimi; üyeleri, plastik ve ambalaj sektörü temsilcileri ve basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2017 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2017 14:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
BURPAS AİLESİ İFTARDA BULUŞTU
 Hayat Lokantası’nda düzenlenen iftara BURPAS Yönetim Kurulu Başkanı İlker Biliktü, Yönetim Kurulu Üyeleri, plastik ve ambalaj sektöründe faaliyet gösteren iş adamları ve basın mensupları yoğun ilgi gösterdi.  BURPAS olarak 2011 yılında kurulduklarını ve geride kalan 6 yılda çok önemli işlere imza attıklarını vurgulayan Biliktü,”100’ü aşkın üye ve sektörümüzdeki 500’ü aşkın firmamızla birlikte sektörümüzün sesi ve sözcüsü olmaya devam ediyoruz. Amacımız, Bursa’daki plastik üreticilerini aynı çatı altında toplayarak, ortak sorunları bir üst kurum olan PLASFED’e iletmek ve devlet işbirliğiyle sorunları çözüme kavuşturmak. Bu doğrultudaki çalışmalarımız sonucunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği içerisinde Plastik Sektör Meclisi kurulumunu sağladık” dedi.


“HER ZAMAN BİRİZ VE BERABERİZ”


BURPAS olarak plastik ve ambalaj sektörüne katkı sağlayacak birçok projeyi hayata geçirdiklerini kaydeden Biliktü, şöyle devam etti: “Düzenlediğimiz seminerler ve kurslarla sektöre nitelikli ve uzman personel kazandırıyoruz. Dünyada plastik sektörünün gelişimini izlemek, sektördeki yenilikleri yerinde gözlemlemek için üyelerimizle ulusal ve uluslararası fuarlara katılıyoruz. Ortak şirket konusunda da çalışmalarımız var. Özellikle hammadde ve yardımcı malzemelerin alımı ile ilgili. BURPAS ailesi olarak her zaman biriz ve beraberiz. Bu akşam bizi en fazla gururlandıran durumlardan bir tanesi de yoğun bir katılım oluşu. Bu da bizim derneğimize olan yakın ilgi ve alakanın bir göstergesi.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.