Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kaçak Yapıların Yıkılacağı Ayder'i Havadan İnceledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Rezil ettik" dediği ve son günlerde imar tartışmasıyla gündeme gelen ve kentsel dönüşüme tabi tutulması beklenen turizm merkezi Ayder'i, havadan inceledi.

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2017 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2017 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kaçak Yapıların Yıkılacağı Ayder'i Havadan İnceledi
 Rize'de bulunan  Cumhurbaşkanı ve  AK Parti Genel Başkanı  Recep Tayyip Erdoğan, helikopterle son günlerde imar tartışmasıyla gündeme gelen ve kentsel dönüşüme tabi tutulması beklenen turizm merkezi Ayder'i havadan inceledi. Erdoğan bir konuşmasında Ayder'deki çarpık ve kaçak yapılaşmayı eleştirmiş ve "Kirlettik, rezil ettik" demişti.


HELİKOPTERLE HAVALANDI

AK Parti'nin  Rize,  Bayburt ve  Gümüşhane'deki kongrelerine katılmak için bölgede bulunan  Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan, geceyi geçirdiği  Güneysu ilçesi Merkez Mahallesi'ndeki konutundan saat 11.45 sıralarında ayrıldı. İlçede kendisini bekleyenleri selamlayan Erdoğan, daha sonra bölgedeki bazı yatırımları incelemek üzere  Güneysu  Futbol Sahasındaki helikopterle havalandı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Gençlik ve Spor Bakanı  Osman Aşkın Bak,  AK PartiGenel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı,  Rize Valisi  Erdoğan Bektaş da eşlik etti. Helikopterin havalanacağı sırada çevrede toplanan çocuklar ve kalabalık cep telefonuyla da görüntü almaya çalıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.