Hava Durumu

Düşen Jette Ölen Kadınlar İçin Yapılan Yorumlara Başbakan'dan Sert Tepki: Hiç Değilse Susun

Başbakan Yıldırım, İran'da düşen jette ölen kadınlar için sosyal medyada yapılan yorumlara "Yüreği burkulan ailelere sabır ve başsağlığı dilemeyi beceremeyenler, hiç değilse susmalıdır." diyerek tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2018 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2018 18:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Düşen Jette Ölen Kadınlar İçin Yapılan Yorumlara Başbakan'dan Sert Tepki: Hiç Değilse Susun
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen İyilik Ödülleri Programında konuştu. Uçak kazasıyla ilgili sosyal medyadaki yorumlara sert tepki gösteren Başbakan Yıldırım, "Yüreği burkulan ailelere sabır ve başsağlığı dilemeyi beceremeyenler, hiç değilse susmalıdır. Bu vesileyle, dün uçak, bugün otobüs kazasında hayatlarını kaybeden bütün vatandaşlarıma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi.

"DİYANET'İN BÜYÜK GÖREV VE SORUMLULUKLARI VAR"

Başbakan Yıldırım, "Dinimizle ilgili yalan yanlış konuşan, milleti inancımızdan soğutmaya çalışanlara geçit vermemek nasıl Diyanet İşleri Başkanlığımızın asli görevi ise gönül gözünü kapatmayan, ruhunu karartmayan nesillerin yetişmesinde, mukaddes dinimiz İslam'ın doğru anlaşılmasında, doğru anlatılmasında da Diyanet İşleri Başkanlığımızın büyük görev ve sorumlulukları vardır" şeklinde konuştu.
AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.