Hava Durumu

Erdoğan, AK Partili Kadın Üyeye Hakaret Eden CHP'li Başkana Sert Çıktı: 18 Mart'ta Konuşturmayacaksınız

AK Partili kadın üyeye hakaret eden CHP'li başkana sert çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ciddi bir terbiyesizlik yaptı. Ben şimdiden talimatı verdim, 18 Mart'ta konuşturmayacaksınız." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2017 14:05
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2017 14:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Erdoğan, AK Partili Kadın Üyeye Hakaret Eden CHP'li Başkana Sert Çıktı: 18 Mart'ta Konuşturmayacaksınız
 Cumhurbaşkanı ve  AK Parti Genel Başkanı  Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. AK Partili kadın üyeye hakaret eden  CHP'li  Çanakkale  Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'a sert tepki gösteren  Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ben de talimatını verdim. Bu belediye başkanını 18 Mart'ta  Çanakkale törenlerinde konuşturmayacaksınız." diye konuştu.

İşte Erdoğan'ın konuşmasının o kısmı:

"ASLA ETNİK MİLLİYETÇİLİK YAPMAYACAĞIZ"

Biz asla etnik milliyetçilik yapmayacağız. Biz bu noktada, ırkçılık noktasında asla böyle bir yaklaşım içinde olmayacağız. Tüm etnik unsurlar, birbirimizi yaradandan ötürü seveceğiz.

Siz sadece bir etnik yapının bu ülkede egemenliği için çalışıyorsunuz, buna müsaade etmeyeceğiz. Zira biz tek vatan diyoruz, 780 bin kilometrekarede herhangi bir yeni unsur oluşturmanın gayretine girenlere de müsaade etmeyeceğiz. Varsın gelsin sizin milletvekilleriniz teröristleri o dağlardan tepelerden toplasınlar.

TEŞKİLATA MESAJ

Biz tembel olamayız, çok çalışacağız. Herkesin ağzına geleni söylemeye hakkı olabilir ama bizim yok. Herkesin milleti umursamadan bildiğini okumaya hakkı olabilir, bizim yok. Hesapsız kitapsız işlere kalkışmaya hakları olabilir ama bizim yok. İster ekonomisi ile ilgili ister iç siyasetle, isterse başka herhangi bir konu ile ilgili olsun tüm işlerimiz de bu kriterlere uygun davranmazsak işlerimizi sıkıntıya sokarız.

"KARARIMIZI ADIM ADIM HAYATA GEÇİRİYORUZ"

Bir kısım arkadaşlarım görevlerine devam ediyor. Değişim ihtiyacı olan yerlerde bugüne kadar hizmet etmiş arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizim bu kardeşlerimizle, yollarımızı kaybettik diye bir şey kesinlikle anlaşılmamalı. Biz buna sıradan, diğer partiler gibi bakmayacağız. Davada olay zaman zaman makam mevki değişikliğini gerektirebilir. Bundan dolayı da kimse üzülmemeli. Kime ne zaman hangi mevkide görev düşeceği belli olmaz. Belediyelerde de şimdiden bir takım düzenlemeler yapmaya başladık. Kritik gördüğümüz bir takım yerlerde mevcut isimlerin çekilmesi konusundaki kararımızı adım adım hayata geçiriyoruz.

ÇANAKKALE BELEDİYE BAŞKANI'NA SERT TEPKİ

Çanakkale'nin belediye başkanı ciddi bir terbiyesizlik yaptı. Bizim meclis üyemize, bir bayan, hani bunlar kadın hakları savunucusuydu, seçilmiş bir meclis üyesine, "sesini kes", "çık", diyor. Ben de talimatını verdim. Bu belediye başkanını 18 Mart'ta  Çanakkale törenlerinde konuşturmayacaksınız. Oradaki düzenlemenin faili hükümettir, validir. Bu seçilmişler için de böyle bir adımı attı. Bunun hesabını verecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.