Hava Durumu

Erdoğan Sırbistan'da Konuşurken, FETÖ Yuhalandı

Sırbistan ziyareti kapsamında gittiği Sancak bölgesinin Novi Pazar şehrinde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ ile ilgili konuşurken meydanda bulunan halk FETÖ'yü yuhaladı.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2017 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2017 17:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Erdoğan Sırbistan'da Konuşurken, FETÖ Yuhalandı
 Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'ın  Sırbistan ziyareti kapsamında gittiği Sancak bölgesinin Novi Pazar şehri, ziyaret dolayısıyla adeta doldu taştı. Erdoğan'ın FETÖ ile ilgili ifadeleri sırasında meydanda bulunan Novi Pazar halkının FETÖ'yü yuhaladığı duyuldu.

ERDOĞAN'I GÖRMEK İSTEYENLER PENCERELERE ÇIKTI

Sırbistan'ın farklı şehirlerinden  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görmek için Novi Pazar'a akın eden binlerce insan, şehrin sokaklarını doldurdu.

7 yıl sonra yeniden Novi Pazar'a gelen  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti, Boşnak nüfusun yoğun yaşadığı şehirde adeta bayram havası yaşattı. Şehrin dört bir yanına " Türkiye", "Novi Pazar'a hoş geldiniz" pankartları ve Türk bayrakları asılırken, insanlar  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görebilmek için pencerelere ve yüksek binaların çatılarına çıktı.

ELLERİNDE TÜRK BAYRAKLARI TAŞIDILAR

Şehrin meydanında kurulan sahnenin çevresini dolduran kalabalık, ellerinde Türk bayraklarının yanı sıra  Sırbistan ve Sancak bayrakları da taşıdı.

BELEDİYE ÖNÜNDE İNSANLARA HİTAP ETTİ

Novi Pazar'ı  Sırbistan  Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile ziyaret eden  Cumhurbaşkanı Erdoğan, Novi Pazar Belediyesi önünde kurulan sahnede kendisini görmek için şehre gelen insanlara hitap etti.

Bu arada  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti öncesinde şehirde karadan ve havadan geniş güvenlik önlemleri alınırken, birçok cadde de araç trafiğine kapatıldı.

ERDOĞAN FETÖ İLE İLGİLİ KONUŞTU, FETÖ YUHALANDI

Erdoğan, Novi Pazar Büyükşehir Belediyesi önünde yaptığı konuşmada, FETÖ ile mücadelede  Sırbistan  Cumhurbaşkanı Vucic'in verdiği desteği ifade eden  Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Buradaki kardeşlerimizin gönlündeki yerimizin sözde olmadığını 15 Temmuz darbe girişiminde Vucic'in desteğini unutmam mümkün değil. Değerli dostum Vucic'in FETÖ'ye karşı nasıl bir mücadele verdiğini biliyorum. FETÖ denilen ihanet çetesini ülkemizden olduğu gibi Balkanlar'dan da söküp atacağız. Bu hususta Sayın Vucic'e güvenimiz ve itimadımız tam. 15 Temmuz gecesi bize ilk destek veren liderlerden biri de Vucic olmuştur" dedi. Erdoğan'ın FETÖ ile ilgili ifadeleri sırasında meydanda bulunan Novi Pazar halkının FETÖ'yü yuhaladığı duyuldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.