Hava Durumu

Genelkurmay Başkanı Akar'dan Terörle Mücadele Yorumu: Faaliyetlerimiz Hukuk Normlarına Uygun

Genelkurmay Başkanı Akar, terörle mücadele hakkında açıklama yaparak "Milli savunma sanayi ürünlerimizden etkin biçimde faydalanıyor; faaliyetlerimizi hukuk normlarına uygun olarak icra ediyoruz." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2017 17:02
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2017 17:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Genelkurmay Başkanı Akar'dan Terörle Mücadele Yorumu: Faaliyetlerimiz Hukuk Normlarına Uygun
 on günlerde yaşanan SİHA tartışmalarına Genelkurmay Başkanı Orgeneral  Hulusi Akar da katıldı. Akar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Milletimizin ve devletimizin düşmanı olan terör örgütlerine karşı verdiğimiz mücadelede, yerli ve milli savunma sanayi ürünlerimizden etkin bir biçimde faydalanıyor; faaliyetlerimizi tamamen hukuk normlarına uygun olarak icra ediyoruz." dedi.

"FAALİYETLERİMİZ TAMAMEN HUKUK NORMLARINA UYGUN"

İşte Orgeneral  Hulusi Akar'ın o açıklaması:

"En son 15 Temmuz'da asil milletimizin topyekun olarak sergilediği diriliş ve gazilik ruhu; Türk Silahlı Kuvvetlerimizin bütün faaliyetlerinde rehberi ve ilham kaynağı olmaya devam edecektir. Milletimizin ve devletimizin düşmanı olan terör örgütlerine karşı verdiğimiz mücadelede, yerli ve milli savunma sanayi ürünlerimizden etkin bir biçimde faydalanıyor; faaliyetlerimizi tamamen hukuk normlarına uygun olarak icra ediyoruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.