Hava Durumu

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'den İlk Mesaj

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, göreve başlamasının ardından ilk mesajında "Teröristle mücadele harekâtı, son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar kararlılıkla sürdürülecektir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2018 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2018 16:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'den İlk Mesaj
 Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, göreve başlamasının ardından ilk mesajında "Teröristle mücadele harekâtı, son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar kararlılıkla sürdürülecektir" dedi.

HULUSİ AKAR GÖREVİ YAŞAR GÜLER'E DEVRETTİ

Hulusi Akar'ın Cumhurbaşkanlığı Kabinesinin ilk Milli Savunma Bakanı olmasının ardından, Üst Kademe Kamu Yöneticileri ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Atama Usullerine Dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Genelkurmay Başkanlığına Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler atanmıştı.

PAŞA, KARARLILIK MESAJI VERDİ

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, göreve başlamasının ardından ilk mesajında "Hudutlarımızın güvenliği, her hal ve şartta mutlaka sağlanacaktır. Teröristle Mücadele Harekatı, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla sürdürülecektir. Türk Silahlı Kuvvetleri her yerde olduğu gibi hava sahamız ve denizlerimizde de ülke ve milletimizin uluslararası hukuk ve anlaşmalardan kaynaklanan hak ve menfaatlerinin korunması konusundaki kararlı duruşunu devam ettirecektir" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.